سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با مصرف روزانه سبزی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 31 اردیبهشت 1401 - 10:53
به گفته متخصصان برای پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مصرف برخی سبزی ها حائز اهمیت است.
ويتامين،مصرف،سبزي،ميوه،سبوس،ترابي،فيبر،زرد،حاوي

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
ترابی، مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: بر اساس توصیه متخصصان مصرف روزانه سبزی برای پیشگیری از بروز بیماری های غیر واگیر موثر و مفید است و مانند سدی در برابر ابتلای افراد به بیماری هایی مانند دیابت و سرطان ها به خصوص سرطان دستگاه گوارش عمل می کند.
به گفته وی تا حد امکان سبزی ها را به سورت خام باید مصرف کرد؛ زیرا پخت طولانی مدت سبزی سبب کاهش ارزش غذایی و ویتامین های موجود در آن خواهد شد.
او گفت: در حال حاضر متخصصان توصیه می کنند که افراد از نان های حاوی سبوس و برنج قهوه ای به علت دارا بودن فیبر، بیشتر مصرف کنند.
افراد بهتر است نان هایی را خریداری کنند که قسمتی از سبوس آرد آن در کارخانه گرفته نشده است.
به گفته وی افراد باید برای تامین ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن خود در وعده صبحانه از دانه غلات مانند گندم و جو که حاوی انرژی، فیبر، پروتئین و ویتامین های گروه B مصرف کنند.
ترابی گفت: میوه های غنی از ویتامین C مانند انواع مرکبات، توت فرنگی و کیوی در ترمیم زخم و جذب بیشتر آهن نقش مهمی را ایفا می کنند.
میوه های غنی از پیش ساز ویتامین A مانند میوه های به رنگ زرد و نارنجی مثل طالبی، زرد آلو سبب افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و حفظ سلامت چشم می شوند.
بیشتر بدانید