خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان اجازه ندهند عده‌ای سودجو زندگی مردم را دچار چالش کنند

مهر | استان‌ها | جمعه، 30 اردیبهشت 1401 - 15:53
قزوین – امام جمعه قزوین گفت: مسئولان با نظارت جدی بر بازار نباید اجازه دهند عده‌ای سودجو زندگی مردم را دستخوش چالش و سودجویی خود بکنند.
كشور،جمعيت،الله،قزوين،اشاره،عابديني،سودجو،جمعه،آيت،آزادي،تاك ...

به گزارش خبرنگار مهر آیت الله عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر قزوین که در مسجدالنبی (ص) برگزار شد با اشاره به فرارسیدت روز ملی جمعیت اظهار کرد: تمام نهادهای مرتبط با این ماجرا باید برای مدیریت جمعیت پای کار باشند.
وی با بیان اینکه پیری جمعیت آینده کشور را با بحران‌های جدی روبرو می‌کند، تاکید کرد: ضعف در اقتصاد جزوی از این بحران‌ها خواهد بود.
امام جمعه قزوین با بیان اینکه کسانی شعار مدیریت جمعیت برای ایران را دادند که در کشور خود دنبال افزایش جمعیت بودند، بیان کرد: جمعیت مولد و عاقل سرمایه گران بهایی است که کشور به آن احتیاج دارد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به جراحی اقتصادی در کشور بیان کرد: هر اتفاق بزرگی با سختی و دشواری همراه هست اما بدون شک با صبر و حمایت مردم از این سختی و دشواری عبور خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: متأسفانه امروز عده‌ای سودجو با استفاده از فرصت در تلاش هستند تا با احتکار و رفتارهای ناجوانمردانه فشار بر مردم را بیشتر کرده و فاصله بین فقیر و غنی بیشتر شود.
آیت الله عابدینی با بیان اینکه حمایت از دولت برای موفقیت این جراحی اقتصادی ضروری است، ادامه داد: عده‌ای سودجو در داخل و دشمنان خارجی این کشور در حال تزریق یاس و نا امیدی به مردم هستند.
وی نظارت بر بازار را اصلی مهم دانسته و تاکید کرد: مسئولان با نظارت جدی بر بازار نباید اجازه دهند عده‌ای سودجو زندگی مردم را دستخوش چالش و سودجویی خود بکنند.
امام جمعه قزوین گفت: ما از دولت انتظار خدمت و از مردم انتظار صبوری داریم و امیدواریم دولت با تلاش خود هرچه زودتر مشکلات معیشت مردم را رفع کند.
وی با اشاره به فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر ادامه داد: امروز و سال‌ها پس از آزادی خرمشهر شاهد آزادی کربلا هستیم و امیدواریم به زودی جشن آزادی قدس را هم در کنار یکدیگر ببینیم.
آیت الله عابدینی با بیان اینکه روزی ایران اسلامی از زیر بار سلطه آمریکا و انگلیس خارج شد، عنوان کرد: در حال نزدیکی به روزی هستیم که مکه و مدینه نیز از شر آمریکا و انگلیس و ایادی او آزاد شوند.
وی در پایان با اشاره به پیروزی حزب الله لبنان در انتخابات این کشور یاداور شد: مدیریت خوب سیدحسن نصرالله و تلاش برای ایجاد وحدت و همدلی در کشور نتیجه‌ای جز پیروزی برای حزب الله نداشت.