خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغال مرزنشینان مورد توجه دولت قرار دارد

مهر | استان‌ها | جمعه، 30 اردیبهشت 1401 - 12:41
ارومیه- وزیر کشور در بازدید از پایانه مرزی سرو در مرز ایران و ترکیه گفت: اشتغال مرزنشینان به صورت جدی مورد توجه دولت است.
سرو،گمرك،بازديد،مشكلات،دولت،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، احمد وحیدی ظهر جمعه در بازدید از مرز سرو اظهار کرد: دولت به دنبال اجرای برنامه‌های ویژه اقتصادی و اشتغال‌زایی در مناطق مرزی است که لازمه این امر تقویت ظرفیت‌های موجود است.
وی با بیان اینکه دولت معتقد است که مرزنشینان از مواهب حضور در منطقه مرزی باید بیشتر بهره مند شوند، همچنین با مناسب ارزیابی کردن مسیر جاده‌ای منتهی به گمرک سرو، دستور بررسی ویژه برای رفع مشکلات این گمرک را صادر کرد.
وحیدی با اشاره به موقعیت جغرافیایی آذربایجان‌غربی در منطقه، اضافه کرد: این استان با سه کشور هم مرز است که این ظرفیت ارزشمندی برای توسعه تجارت بین المللی محسوب می‌شود.
وزیر کشور ادامه داد: دستورهای لازم برای رفع مشکلات مطرح شده در شورای اداری امروز هیأت دولت در استان آذربایجان غربی تصویب و توسط رئیس جمهور ابلاغ خواهد شد.
وزیر کشور در این بازدید از نزدیک در جریان مشکلات گمرک سرو ارومیه قرار گرفت.
در این بازدید مواردی از جمله توسعه فیزیکی گمرک سرو مطرح شد.