خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرد و غبار دوباره هوای استان ایلام را فرا گرفت- اخبار ایلام - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 30 اردیبهشت 1401 - 10:54
گروه استان ها _اداره کل مدیریت بحران ایلام با توجه به هشدار مرکز ملی پایش و هشدار سریع گرد و خاک هواشناسی ایلام درباره وقوع پدیده گرد و خاک در این استان هشدار سطح زرد(اخطاریه) صادر کرد.
ايلام،استان،سطح،هواي،وضعيت،تسنيم،1401،آسم،ملكي،هواشناسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، در حالی که استان ایلام در هفته‌های گذشته درگیر مسئله ریزگرد‌ها بوده و هنوز آسمان آن نفسی تازه نکرده، دوباره آسمان این استان میهمان ناخوانده‌ای که باعث کاهش دید و افزایش میزان سطح آلودگی است شده است.
در همین رابطه هشداری در سطح زرد برای افزایش ریز‌گرد‌ها و ایجاد اختلال در تردد ها و رعایت نکات ایمنی برای افراد دارای بیماری زمینه‌ای "آسم" و ناراحتی‌های قلبی صادر شده است.
ناصر ملکی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم درایلام، با اشاره به وقوع گرد و غبار شدید در استان ایلام از صبح امروز جمعه 30 اوردیبهشت 1401 و استمرار این وضعیت تا عصر شنبه 31 اوردیبهشت 1401گفت: این توده نسبتاً شدید از طرف بیابان‌های شرق سوریه و غرب عراق وارد ایلام شده و بر شهرستان‌های مهران و دهلران تاثیر بیشتری داشته و دارد.
مدیرکل هواشناسی استان ایلام برای توده وارده به ایلام سطح هشدار زرد را اعلام کرد و گفت: ستاد بحران استان متناسب با این سطح هشدار اتخاذ تصمیم خواهد کرد.
به گفته ملکی وزش باد نسبتا شدید تا شدید در امروز با سرعتی بین 35 تا 70 کیلومتر بر ساعت و کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا، احتمال خسارات به سازه‌های سبک و سر شاخه درختان از تبعات وضعیت نارنجی حاکم بر هوای امروز ایلام است.
احتمال خسارت گسترده و اقدام ضروری در وضعیت هوای امروز ایلام مورد تاکید مدیرکل هواشناسی ایلام بود که گفت: خودداری از فعالیت در هوای باز، استفاده از ماسک به ویژه در گروهای حساس و دارای بیماری تنفسی و آسم و قلبی توصیه می‌شود.
انتهای پیام/180/ش