خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهدی‌پور: فکر نمی‌کردم بدون باخت به جام برسیم/ استقلال شایسته‌ترین تیم برای قهرمانی بود

فارس | ورزشی | جمعه، 30 اردیبهشت 1401 - 03:13
بازیکن استقلال گفت: اینکه بگویم فکر می‌کردم بدون باخت قهرمان می‌شویم، شاید دروغ باشد.
استقلال،صحبت،وريا،آلومينيوم،رسيديم،باخت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مهدی مهدی پور پس از تساوی استقلال مقابل آلومینیوم اظهار داشت: خدا را شکر به چیزی که مدنظرمان بود رسیدیم و سه هفته زودتر به قهرمانی رسیدیم.هواداران جام زیاد دیده‌اند و ما هم توانستیم یک جام تقدیم شان کنیم و امیدوارم از ما راضی باشند.
سایر بازی ها را هم برای بردن به میدان می‌رویم.
مقابل آلومینیوم هم موقعیت داشتیم، اما نتوانستیم گل بزنیم.
چیزی که برایمان مهم است اینکه لیگ را بدون باخت پشت سر بگذاریم.
وی در مورد اینکه فکر می‌کردید بدون باخت قهرمان شوید، گفت: اینکه بگویم چنین فکری می‌کردم، یک مقدار حرفم دروغ باشد، اما رفته رفته شرایط مان بهتر شد.
استقلال امسال لایق‌ترین تیم برای قهرمانی بود و به حقش رسید.
بازیکن استقلال در مورد شرایطی که برای وریا غفوری رقم خورده است، گفت: وریا به نظرم فراتر از یک کاپیتان برای استقلال است و در مورد مسائلی صحبت می‌کند که درد مردم است.
این فوتبال می‌آید و می‌رود، اما صحبت هایی که او می‌کند، ماندگار است.
اتفاق بزرگی است که شما در روزی که قهرمان شدید، از درد مردم صحبت می‌کنید.
انتهای پیام/