خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم شاهرود جلوی تجاوز به محیط زیست را خواهند گرفت

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 29 اردیبهشت 1401 - 22:46
شاهرود- فعال محیط زیست با بیان اینکه آحاد ملت ایران اسلامی علاقه‌مند به محیط زیست این مرز و بوم هستند، گفت: مردم شاهرود با تکیه بر همین باور، جلوی تجاوز به محیط زیست را خواهند گرفت.
زيست،محيط،مهرگان،شاهرود،جايزه،كتاب،كهرم،اسكندر،فيروز،ابر،بوم

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل کهرم شامگاه پنج شنبه در گردهمایی تشکل‌های محیط زیستی منتخب جایزه مهرگان دوره چهاردهم و پانزدهم به میزبانی سالن آمفی تئاتر روباز یکی از مجموعه‌های گردشگری شاهرود ضمن گرامی‌داشت نام و یاد اسکندر فیروز از فعالان محیط زیست کشورمان، تاکید کرد: وی از پیش ما رفت ولی کارهای او ماندگار است.
وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست یکی از یادگارهای او به شمار می‌رود و ۲۵ سال که صدای آن طنین انداز است ولی میدانیم که این صدای یک نفر کافی نیست.
این بوم شناس با بیان اینکه جایزه مستقل مهرگان با افکار و توانایی یک نفر ایجاد شد، افزود: راه اندازی جایزه مهرگان طی سال‌های اخیر نشان داد که یک دست صدا دارد.
کهرم با بیان اینکه وقتی هم آوایی نیاز است، اعضای سمن‌ها به درخواست پاسخ می‌دهند که نشان می‌دهد یک ملتی علاقه‌مند به محیط زیست این مرز و بوم هستند، ابراز داشت: مردم شاهرود می‌توانند با تکیه بر همین باور شاهوار و جنگل ابر را نگه خواهند داشت و جلوی تجاوز به محیط زیست را خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه جنگل ابر شاهرود در دنیا بی نظیر است، تصریح کرد: در ایران حداقل دو نوع از این جنگل‌ها وجود دارد که کوه‌های ارسباران از جمله آن‌ها است و اجازه نمی‌دهیم کسی تعرض کند و جاده یازدهم به طرف شمال را بکشد.
این فعال زیست محیطی افزود: نیازی به کارهای پوپولیستی نداریم در نتیجه حفظ محیط زیست و بر جلسه علاقه مندی به محیط زیست باشد و شماها اعضای سمن‌ها سبب سرافرازی این حوزه هستید.
به گزارش مهر، هفت کتاب زیست‌محیطی و هفت تشکل مردم‌نهاد راه‌یافته به مرحله نهایی چهاردهمین و پانزدهمین دوره جایزه مهرگان علم معرفی شدند و همچنین کتاب قرق شکسته جنگل‌های هیرکانی نوشته حنیف رضا گلزار عضو نسبت مدیره دیده‌بان طبیعت شاهرود نیز به عنوان کتاب برتر انتخاب شد.
در این مراسم نهالی نیز به یاد اسکندر فیروز غرس شد.