خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردهمایی ۱۰ هزار نفری دهه نودی‌ها در پردیس

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 29 اردیبهشت 1401 - 17:13
گردهمایی ۱۰ هزار نفری از دهه هشتاد و نودی‌های پردیس با حضور ابوذر روحی مداح و خواننده سلام فرمانده، برگزار شد.
پرديس،حضور،گردهمايي،امام،برگزار،نودي،ابوذر

گردهمایی ۱۰ هزار نفری از دهه هشتاد و نودی‌های پردیس با حضور ابوذر روحی مداح و خواننده سلام فرمانده، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از پردیس، اجتماع عظیم نسل ظهور در پردیس با حضور مسئولین شهری شهرستانی در بوستان پارکینگ بوستان اول شهدای فاز۳ پردیس و با استقبال بی‌نظیر دانشجو دهه هشتادی و نودهای پردیس برگزار شد.
این مراسم که با حضور ابوذر روحی خواننده و ترانه سرای سلام فرمانده همراه بود و همخوانی این شعر با حضور ده نودی ها اجرا و برنامه‌های متنوعی برای شرکت کنندگان در این گردهمایی اجرا شد.
حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه پردیس در این همایش، ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این گردهمایی، اظهار کرد: تمام دهه هشتاد و نودی هایی که به همراه والدین خود در این اجتماع حضور پیدا کرده‌اند، تیر خلاصی بر پیکر دشمنان زدند زیرا این تیر ولایت مداری و اخلاق مداری به امام زمان(عج) و نائب بر حق آن حضرت مقام معظم رهبری است.
حسینی با بیان اینکه این تیرهای شما چشمان دشمنان را کور کرده و آنها را ناامید می‌کند، ابراز کرد: مردم امام زمانی(عج) و غیرتمند پردیسی بارها ثابت کردن درخط ولایت بوده، هستند و خواهند بود.
انتهای پیام/۶۷۰۱۶