خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید کیف دستی‌هایی با نمایشگر

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | شنبه، 21 اردیبهشت 1398 - 09:55
با از راه رسیدن نمایشگرهای منعطف، استفاده از آنها برای زیباسازی محصولات مختلف نیز افزایش یافته و شرکت لوئیس ویتون در کیف دستی های زنانه خود هم از این نمایشگرها استفاده کرده است.
كيف،دستي،نمايشگرهاي،ويتون،لوئيس

با از راه رسیدن نمایشگرهای منعطف، استفاده از آنها برای زیباسازی محصولات مختلف نیز افزایش یافته و شرکت لوئیس ویتون در کیف دستی های زنانه خود هم از این نمایشگرها استفاده کرده است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از یاهونیوز، با از راه رسیدن نمایشگرهای منعطف، استفاده از آنها برای زیباسازی محصولات مختلف نیز افزایش یافته و شرکت لوئیس ویتون در کیف دستی های زنانه خود هم از این نمایشگرها استفاده کرده است.
این کیف دستی دارای نمایشگرهای AMOLED با دقت 1920 در 1440 پیکسل بوده و تا به حال دو نمونه از این کیف دستی ها تولید شده است.
یک نمونه از این کیف دستی ها دارای تنها یک نمایشگر و کیف دستی دیگر دارای دو نمایشگر در کنار یکدیگر است.
نمایشگرهای یادشده می توانند کارکردهای تبلیغاتی نیز داشته باشند.
قیمت دقیق این کیف دستی ها اعلام نشده، اما لوئیس ویتون قیمت تقریبی هر یک از این هدفون های بی سیم جدید خود را در حدود 1000 دلار اعلام کرده است.
لذا می توان انتظار داشت کیف های یادشده هم گران قیمت باشند.
گفته می شود که نمایشگرهای یادشده قابل اتصال به گوشی های هوشمند نیز خواهند بود، هر چند در این زمینه هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست.
انتهای پیام/