خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جرج دابلیو بوش: حمله به عراق غیرقابل توجیه و وحشیانه بوده است

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 29 اردیبهشت 1401 - 12:41
رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و عامل آغاز تجاوز نظامی به عراق و افغانستان در چارچوب ائتلاف محور غربی به سرکردگی تروریست‌های آمریکایی، در گافی نشان دهنده واقعیت گفت: حمله به عراق وحشیانه بوده است.
اوكراين،عراق،آمريكا،كلمه،پيشين،غربي،نظامي،روسيه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ایندیپندنت، «جرج دابلیو بوش» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و عنصر جنایت کار در آغاز تجاوز نظامی به عراق و افغانستان در چارچوب ائتلاف محور غربی به سرکردگی نظامیان تروریست آمریکایی در سال‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳، در جریان یک سخنرانی در «دالاس» به اشتباه به جای کلمه اوکراین از واژه عراق استفاده کرد؛ اشتباهی که اگرچه ظاهراً گاف دیگری از وی را در رسانه‌ها ثبت کرد؛ اما عملاً بر فجایع وی صحه گذاشت.
رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در این خصوص اذعان کرد: حمله به عراق غیرقابل توجیه و وحشیانه بوده است.
وی سپس جمله خود را با تغییر کلمه عراق به اوکراین جابجا کرد و مدعی شد: منظورم اوکراین بود.
گفتنی است که روسیه در ۲۴ فوریه (۵ اسفند سال گذشته) عملیات ویژه نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه هدف از این اقدام را «حفاظت از افرادی که به مدت هشت سال توسط رژیم کی یف در معرض قلدری و نسل کشی قرار گرفته اند»، نامید.
همچنین این اتفاق پس از آن رخ داد که آمریکا و کشورهای غربی حاضر به ارائه تضمین‌های امنیتی به مسکو نشدند.