خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاچاقچی بزرگ مواد مخدر در زاهدان دستگیر شد/ متهم محموله‌های بزرگ را به شمال منتقل می‌کرد- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 29 اردیبهشت 1401 - 09:13
گروه استان‌ها- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در عملیاتی ضربتی یکی از قاچاقچیان بزرگ مواد مخدر کشور و سرشبکه اصلی انتقال مواد افیونی به استان‌های شمال و شمال شرقی کشور را دستگیر کردند.
قاچاقچي،مخدر،مواد،انتظامي،پليس،استان،بلوچستان،سيستان

سردار احمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهداناظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی خود از ورود چند ساعته یک قاچاقچی بزرگ و تحت تعقیب به شهر زاهدان مطلع و دستگیری او را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: این قاچاقچی طی چند سال اخیر با اجیر کردن افراد شرور و مسلح به صورت کاروانی، از طریق مناطق صعب‌العبور دشت «سمسور» و کویر «لوت» به قاچاق و انتقال محموله‌های بزرگ مواد مخدر به استان‌های خراسان جنوبی ، سمنان و دیگر استان‌های شمالی کشور اقدام می‌کرد.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: باندهای تحت هدایت این قاچاقچی تاکنون چندین مورد درگیری مسلحانه با مأموران انتظامی در منطقه شرق و جنوب شرق کشور داشته‌اند که این درگیری‌ها منجر به کشف چندین تن مواد مخدر شده است.
سردار طاهری گفت: تلاش پلیس برای به دام انداختن این قاچاقچی حرفه‌ای ادامه داشت تا اینکه صبح روز گذشته تیم‌های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان پس از رصد اطلاعاتی موفق به ردزنی این قاچاقچی 40 ساله در یکی از محلات شهر زاهدان شدند و او را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضائی، اظهار داشت: مبارزه با قاچاق مواد مخدر به عنوان بلایی خانمانسوز در اولویت کار پلیس استان است و جان برکفان انتظامی در برخورد با سوداگران مرگ از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
انتهای پیام/392/ش