خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رامین شفیعی: جوانترین طراح مسیر مسابقات سوارکاری درجه 4 هستم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 21 اردیبهشت 1398 - 09:30
ناظر فنی بین المللی سوارکاری کشورمان اظهار داشت: جوانترین عضو طراحان مسیر و ناظران فنی سطح 4 دنیا و تنها طراح مسیر ارتقاء یافته به این لیست از سال 2015 میلادی هستم.
مسير،طراح،مسابقات،طراحي،سواركاري،درجه،سطح،جهاني،المپيك،فدراسيون

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با تصمیم فدراسیون جهانی سوارکاری ، رامین شفیعی طراح مسیر و ناظرفنی بین‌المللی کشورمان به جمع 38 طراح مسیر سطح 4 فدراسیون جهانی سوارکاری پیوست.
وی جوانترین عضو طراحان مسیر و ناظران فنی سطح 4 دنیا و تنها طراح مسیر ارتقاء یافته به این لیست از سال 2015 میلادی است.
رامین شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: طراحی مسیر مسابقات سوارکاری از درجه یک آغاز می‌شود.
ارتقای این درجات تا درجه 3 منوط به حضور در مسابقات مختلف و آزمون های متعدد است.
وی افزود: اما ارتقا سطح درجه 3 به درجه 4 بسیار سخت است.
چرا که در این سطح آزمونی برگزار نمی‌شود و فدراسیون جهانی افرادی را که توانایی و آمادگی بالایی برای طراحی مسابقات فینال قهرمانی جهان و المپیک را دارند برای اخذ این درجه از طراحی مسیر انتخاب می‌کند.
طراح مسیر مسابقات سوارکاری ادامه داد: در طول 8 سال گذشته تنها دو طراح موفق به گرفتن درجه 4 طراحی مسیر شده‌اند که یکی از افراد من و دیگری طراح پرتغالی بوده است.
باتوجه به کسب این درجه از طراحی مسیر ، ایران به همراه آمریکا، کانادا و هفت کشور اروپای غربی، ده کشور برتر دنیا هستند که بیش از یک طراح مسیر و ناظرفنی بین‌المللی سطح 4 دارند.
رامین شفیعی گفت: طراح مسیر اصلی مسابقات المپیک توکیو از مدت‌ها قبل مشخص شده است و به همین دلیل در المپیک 2020 فقط امکان حضور به عنوان دستیار طراح مسیر وجود دارد.
اما دربازی‌های2004 آتن عضو تیم طراحی مسیر مسابقات المپیک بودم.
طراحی مسابقات جهانی نونهالان را نیز بر عهده داشتم.
وی یاد آور شد: در طول 6 سال گذشته پانزده مسابقه بین المللی سوارکاری در ایران برگزار شده اما تاکنون از من به عنوان کادر فنی مسابقات دعوتی بعمل نیامده است، این در حالی که طراحی مسیر مسابقات جهانی آمریکا و کانادا را بر عهده داشتم.
عضو کمیته پرش فدراسیون سوارکاری آسیا تصریح کرد: سوارکاری در ایران پتانسیل بالایی دارد.
جوانان مستعدی در این رشته داریم و سرمایه گذاران خوبی نیز حاضرند در این رشته ورود کنند اما شاید تاکنون نتوانستیم به خوبی این امکانات را مدیریت کنیم.
به همین دلیل به رغم شرایطی که هست در این رشته آنچنان که شایسته است موفق نبوده‌ایم.
انتهای پیام/