عمار حکیم خواستار میانجیگری عراق بین تهران و واشنگتن شد
با بالا گرفتن تنش میان تهران و واشنگتن، رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی مجلس عراق خواستار میانجیگری بغداد میان ایران و واشنگتن شد.

به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی العراقیه، سید عمار حکیم، رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی در مجلس عراق، در سخنانی به مناسبت دهمین سالگرد درگذشت سید عبدالعزیز حکیم (رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق) از دولت بغداد خواست طرحی را برای میانجیگری بین تهران و واشنگتن ارائه بدهد تا تنش بین این دو کشور کاهش یابد.
او گفت: ما به خوبی از خطراتی که عراق را فراگرفته است آگاهیم.
این خطرات بر اثر تنش بین آمریکا و ایران است؛ تأثیرپذیری عراق از این تنشها نیز نتیجه اتخاذ موضع مشخصی نیست بلکه عراق در قلب منطقه قرار دارد و در جغرافیای این منطقه پرتنش به سر میبرد.
از این رو باید در زمینه دور کردن عراق از آثار احتمالی این تنشها جدی باشیم.
رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی مجلس عراق افزود: عراق در زمین بازی این تنشها قرار ندارد، اما در عین حال در مقابل تأثیرپذیری منافع و امنیت خود نیز دست بسته نخواهد نشست.
از این رو از دولت عراق میخواهم طرحی را برای میانجیگری بین تهران و واشنگتن اجرا کند تا این بحران روز افزون را از بین ببرد.
انتهای پیام/