سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور بیش از 12 هزار ضمانت‌نامه به ارزش 8250 میلیارد تومان برای دانش‌بنیان‌ها- اخبار علم و تکنولوژی - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 28 اردیبهشت 1401 - 16:11
مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری از صدور 12980 ضمانت‌نامه به ارزش 8250 میلیارد تومان برای شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: در حال حاضر هر استان یک صندوق پژوهش و فناوری مستقل داشته و برنامه بعدی ما ایجاد صندوق‌های تخصصی در کشور است.
فناوري،كشور،صندوق،پژوهش،تومان،كارگروه،دبيرخانه،تسهيلات،صدور،علم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور از صدور 12980 ضمانت‌نامه به ارزش 8250 میلیارد تومان برای شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: در حال حاضر هر استان یک صندوق پژوهش و فناوری مستقل داشته و برنامه بعدی ما ایجاد صندوق‌های تخصصی در کشور است.
"امیرحسام بهروز" در هفدهمین نشست هم‌اندیشی مدیران عامل صندوق‌های کشور، این نشست را نخستین نشست حضوری مسئولین این حوزه دانست و ابراز امیدواری کرد که در پایان نشست نتایج خوبی حاصل شده و امید است فواید آن به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برسد.
وی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور گفت: قدمت صندوق‌های پژوهش و فناوری در کشور به 20 سال می‌رسد که 18 صندوق براساس برنامه سوم توسعه ایجاد شدند و در حال حاضر نیز 63 صندوق در کشور ثبت و 6 صندوق مصوب شده است.
بهروز با بیان اینکه در گذشته 13 صندوق استانی به عنوان بازوی مالی پارک‌های علم و فناوری و دانشگاه‌های استان‌ها فعالیت داشتند گفت: خوشبختانه با سیاست‌های اتخاذ ‌شده، در حال حاضر هر استان یک صندوق پژوهش و فناوری مستقل داشته و برنامه بعدی ما ایجاد صندوق‌های تخصصی در کشور است.
مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور از این صندوق‌ها با نام بانک‌های حوزه علم و فناوری یاد کرد و همچنین بانک‌هایی که نیاز به سپرده‌گذاری ندارند؛ صندوق‌ها تمام فعالیت‌های یک بانک اعم از ارائه تسهیلات، صدور ضمانت‌نامه، سرمایه‌گذاری و مباحث توسعه‌ای را انجام می‌دهند.
وی اعضای کارگروه صندوق‌های پژوهش را 12 عضو به ریاست وزیر علوم و دبیری رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت بحث دانش‌بنیان در دولت جدید و نام‌گذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری، سطح اعضا، حضور و مشارکت وزرا و معاونین آنها در مباحث مربوط به صندوق‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار بالاتر از قبل است.
مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور در گزارشی از صدور 12 هزار و 980 ضمانت‌نامه به ارزش 8 هزار و 250 میلیارد تومان، 5 هزار و 345 میلیارد تومان انواع تسهیلات و همچنین 427 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خطرپذیر خبر داد و گفت: منابع تسهیلات صندوق‌ها و عامل تحرک آن‌ها در سال‌های اخیر فعالیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی بوده که بالا رفتن مشارکت پارک‌های علم و فناوری و دانشگاه‌ها را نیز می‌طلبد.
وی افزود: در سال 1400، 3 هزار و 800 میلیارد تومان ضمانت‌نامه صادر شده که پیش‌بینی می‌کنیم این میزان در پایان سال جاری به دو برابر افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/