خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرایط جسمانی اسیر فلسطینی در زندان «الرمله» وخیم شد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 اردیبهشت 1401 - 12:51
کمیته اسرای فلسطین امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای درباره وضعیت وخیم جسمانی خلیل عواوده اسیر فلسطینی اعتصاب غذا کننده، در زندان الرمله هشدار داد.
خليل،اسير،فلسطيني،زندان،روز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه العهد، خلیل عواوده اسیر ۴۰ ساله فلسطینی که در زندان الرمله رژیم صهیونیستی محبوس است، طی ۷۷ روز گذشته در اعتصاب غذا قرار داشته و وضعیت جسمانی بسیار وخیمی دارد.
بنابراین گزارش، خلیل عواوده در اثر ادامه اعتصاب غذا دچار مشکلات جسمانی شدید شده و از ضعف شدید بدنی رنج می‌برد.
همچنین طی ۴۰ روز گذشته مسئولان زندان الرمله اجازه استحمام و تغییر لباس‌هایی که بر تن دارد را به وی نداده‌اند.
باشگاه اسیر فلسطین، زندان الرمله را مسلخی برای انتقام از اسرای فلسطینی دانسته و خواستار رسیدگی پزشکی به وضعیت این اسیر فلسطینی شده است.
خلیل عواوده که از اهالی منطقه اذنا در الخلیل است در روز ۲۷ دسامبر ۲۰۲۱ بدون هر گونه اتهامی از سوی رژیم صهیونیستی بازداشت و محکوم به شش ماه حبس شد.
وی که چهار فرزند دارد پیش از این رخداد نیز چهار بار دیگر از سوی نظامیان صهیونیست بازداشت شده است.