خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا با هدف فشار علیه مقاومت، عامل فروپاشی اقتصادی در لبنان است

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 27 اردیبهشت 1401 - 21:23
«حسین الحاج حسن» با اشاره به مشارکت گسترده مردم لبنان در انتخابات پارلمانی به نفع مقاومت و بر خلاف تلاش های آمریکا، گفت واشنگتن با هدف فشار علیه مقاومت، عامل فروپاشی اقتصادی در لبنان است.
حزب،كرسي،بعلبك،لبنان،رياست،الله،الحاج،امل،فهرست،جنبش

به گزارش مشرق به نقل از المنار، «حسین الحاج حسن» نماینده پیروز مقاومت در حوزه انتخاباتی استان «بعلبک الهرمل» در مراسم استقبال از هیئت‌های مردمی و نمایندگان احزاب که برای تبریک با او دیدار کردند، گفت: از طرف خودم و دوستان برنده‌ام در فهرست امید و وفاداری، به همه عزیزان در استان بعلبک الهرمل، علمای دین، همه اقشار جامعه و رأی دهندگان درود می‌فرستم و از آنها تشکر و قدردانی می‌کنم.
وی ادامه داد: بر خلاف تمام تلاش‌های آمریکا، ما شاهد مشارکت ۶۳ درصدی مردم به نفع فهرست مشترک حزب الله و جنبش امل در بعلبک الهرمل بودیم.
حسین الحاج حسن ادامه داد: آمریکا از زبان «دیوید شنکر» معاون سابق وزارت امور خارجه این کشور اعتراف کرد که عامل فروپاشی اقتصادی در لبنان بوده است تا افکار عمومی را علیه حزب الله و متحدانش تحت فشار قرار دهد و برای خرید آرای لبنانی‌ها جهت تأثیرگذاری بر انتخابات تلاش‌های زیادی کرده است.
انتخابات پارلمانی لبنان ۲۵ اردیبهشت ماه در فضایی آرام و دموکراتیک در داخل این کشور و بدون مشکل خاصی برگزار و نتایج آن امروز سه شنبه اعلام شد.
در مجموع حزب الله و جنبش امل ۳۱ کرسی، حزب سوسیالیست ترقی خواه به ریاست ولید جنبلاط ۹ کرسی، حزب نیروهای لبنانی به ریاست سمیر جعجع ۲۰ کرسی و حزب جریان ملی آزاد به ریاست جبران باسیل نیز ۱۸ کرسی پارلمان لبنان را بدست آوردند.