خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیرکل حزب الله درباره انتخابات پارلمانی لبنان سخنرانی می کند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 27 اردیبهشت 1401 - 20:41
سید حسن نصرالله فردا چهارشنبه ساعت ۲۲ شب به وقت تهران درباره انتخابات پارلمانی لبنان و نتایج آن سخنرانی می کند.
حزب،لبنان،كرسي،وقت،الله،سخنراني،سيد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان فردا چهارشنبه از طریق این شبکه تلویزیونی درباره تازه‌ترین تحولات مربوط به انتخابات پارلمانی و نتایج آن سخرانی می‌کند.
قرار است این سخنرانی ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه به وقت بیروت، ۲۲ شب به وقت تهران انجام شود.
انتخابات پارلمانی لبنان ۲۵ اردیبهشت ماه در فضایی آرام و دموکراتیک در داخل این کشور و بدون مشکل خاصی برگزار و نتایج آن امروز سه شنبه اعلام شد.
در مجموع حزب الله و جنبش امل ۳۱ کرسی، حزب سوسیالیست ترقی خواه به ریاست ولید جنبلاط ۹ کرسی، حزب نیروهای لبنانی به ریاست سمیر جعجع ۲۰ کرسی و حزب جریان ملی آزاد به ریاست جبران باسیل نیز ۱۸ کرسی پارلمان لبنان را بدست آوردند.
گفتنی است «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان عصر روز جمعه هم به مناسبت ششمین سالروز شهادت «سید مصطفی بدرالدین» از فرماندهان مقاومت لبنان سخنرانی می‌کند.
طبق اعلام رسانه‌های لبنانی، قرار است سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان در ساعت ۱۷ به وقت محلی (۱۸:۳۰) به وقت تهران ایراد شود.