خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضد حال توخل به نیمار

ایسنا | ورزشی | شنبه، 21 اردیبهشت 1398 - 07:33
سرمربی پاری ‌سن‌ ژرمن تاکید کرد که بازوبند کاپیتانی تیمش را برای فصل بعد به نیمار نخواهد داد.
پاري،ژرمن،فصل،بازوبند،كاپيتاني،محروميت

سرمربی پاری ‌سن‌ ژرمن تاکید کرد که بازوبند کاپیتانی تیمش را برای فصل بعد به نیمار نخواهد داد.
به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از اکیپ، نیمار در فصل دوم حضورش در پاری ‌سن‌ ژرمن هم نتوانست عملکرد خوبی از خود نشان دهد.
نیمار هم به خاطر مصدومیت و هم به خاطر محرومیت بازی‌های زیادی را برای تیم پاریسی از دست داد.
خبرهای زیادی درباره احتمال جدایی این بازیکن از پاری ‌سن‌ ژرمن به گوش می‌رسد.
بعضی از هواداران پاری ‌سن‌ ژرمن به خاطر متقاعد کردن نیمار، پیشنهاد دادن بازوبند کاپیتانی به این بازیکن را داده‌اند اما توماس توخل چنین چیزی را رد کرد.
سرمربی پاری ‌سن‌ ژرمن درباره احتمال دادن بازوبند به نیمار، گفت‌: نیمار فاکتورهای که مارکینیوش و تیاگو سیلوا و یا جان لوئیجی بوفون برای کاپیتانی دارند، ندارد.
او بازیکنی است که می‌تواند با مهارت‌های فردی خود تیم را در کارهای هجومی کمک کند.
من از کاپیتانی مارکینیوش و تیاگو سیلوا رضایت دارم و نمی‌خواهم بازوبند را از آنها بگیرم.
او در ادامه صحبت‌های خود به محرومیت نیمار در دیدارهای باقی مانده فصل اشاره کرد و در این رابطه، اضافه کرد: باید این محرومیت را قبول کرد و چاره‌ای نداریم.
سرمربی آلمانی پاری ‌سن‌ ژرمن در ‌عین ‌حال با اشاره به ادامه همکاری با جان لوئیجی بوفون، گفت: ما دو دروازه‌بان بسیار خوب در اختیار داریم.
در فصل جاری مجبور بودیم که از سیستم چرخشی در خط دروازه استفاده کنیم اما من برای فصل بعد چنین برنامه‌ای ندارم.
پست دروازه بسیار حساس است و می‌خواهم از یک دروازه‌بان ثابت استفاده کنم اما هنوز تصمیم نهایی خودم را در این باره نگرفته‌ام که کدام دروازه‌بان در ترکیب اصلی بازی خواهد کرد.
انتهای پیام