سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود شدید آرد در لبنان

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 27 اردیبهشت 1401 - 17:47
همزمان با افزایش قیمت سوخت و کاهش ارزش لیره لبنان در برابر دلار، اتحادیه نانوایان در این کشور اعلام کرد که ذخیر آرد برای سه روز وجود دارد.
قيمت،ليره،لبنان،دلار،كشور

به گزارش خبرگزاری مهر ،العربی الجدید گزارش داد: امروز و هم‌زمان با کاهش ارزش لیره لبنان در برابر دلار، قیمت سوخت در این کشور افزایش یافت.
بر اساس این گزارش، قیمت یک گالن بنزین ۹۸ اوکتان که در هفته گذشته ۵۱۸ هزار لیره لبنانی بود امروز به ۵۵۲ هزار لیره (۱۸.۵ دلار، بر اساس قیمت دلار در بازار آزاد) و قیمت یک گالن بنزین ۹۵ اوکتان که در هفته گذشته ۵۰۷ هزار لیره بود امروز به ۵۴۲ هزار لیره افزایش یافته است.
قیمت گاز و گازوئیل نیز به همین نسبت افزایش یافته است.
روند صعودی قیمت دلار در بازار آزاد لبنان نیز ادامه دارد و قیمت هر دلار صبح امروز (سه‌شنبه ۱۷ مه) به حدود ۳۰ هزار و ۱۰۰ لیره لبنانی رسید.
در حالی که افکار عمومی لبنان درگیر نتایج انتخابات این کشور است، بحران آرد نیز دوباره در این کشور جدی شده است.
اتحادیه نانوایان لبنان عصر دیروز اعلام کرد که کشور دو هفته است که با کمبود شدید آرد مواجه است و برای ملاحظه موضوع انتخابات و خودداری از ایجاد بحران جدید این موضوع رسانه‌ای نشده است.
این اتحادیه تأکید کرده که با پایان انتخابات باید فورا سراغ موضوع گندم رفت چون ذخیره آرد نانوایی‌ها فقط برای ۳ روز کفاف می‌کند و این در حالی است که نانوایی‌های لبنان به اندازه ۵۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.