سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت فاز ۲ آزاد راه تهران-شمال به ۵۷ درصد رسید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 27 اردیبهشت 1401 - 15:30
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: پیشرفت فیزیکی منطقه ۲ آزاد راه تهران شمال به بیش از ۵۷ درصد رسیده که برای تکمیل آن نیاز به تامین اعتبارات داریم.
باند،شرقي،تومان،وزير

خیرالله خادمی گفت: پیشرفت فیزیکی کل منطقه دو آزاد راه تهران شمال بیش از ۵۷ درصد است که باند اول دارای ۷۸ درصد و باند دوم ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گفته مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل ونقل کشور برآورد هزینه باند اول شامل باند غربی، تونل البرز شرقی و حفاری باند شرقی را ۵ هزار و ۵۳۵ میلیارد تومان است وتاکنون قریب به ۲۹۰۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است و برای اتمام این بخش به بیش از ۲۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
اعتبار مورد نیاز برای تکمیل باند شرقی و تونل شرقی البرز را حدود ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.
امروز گنل سانوسیان وزیر مدیریت منطقه‌ای و زیرساخت‌های جمهوری ارمنستان به همراه خیراله خادمی معاون وزیر راه وشهرسازی از روند عملیات اجرایی منطقه دو آزادراه تهران- شمال بازدید کرد.
دیروز وزیر حمل‌ونقل کشور ارمنستان از توان مهندسی و افزایش صدور خدمات فنی و مهندسی به کشور خود از طریق بازدید پروژه‌های مختلف استقبال کرده بود.