خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ کشته در پی غرق شدن قایق پناهجویان در سواحل تونس

ایسنا | اجتماعی و حوادث، بین‌الملل | شنبه، 21 اردیبهشت 1398 - 05:54
در اثر غرق شدن قایق حامل پناهجویان در آب‌های شهر صفاقس تونس دست‌کم ۷۰ تن جان خود را از دست دادند.
تونس،قايق،پناهندگان،آژانس،ملل،سازمان،سواحل،ليبي

در اثر غرق شدن قایق حامل پناهجویان در آب‌های شهر صفاقس تونس دست‌کم ۷۰ تن جان خود را از دست دادند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی تونس، در اثر غرق شدن قایق حامل مهاجران غیرقانونی آفریقایی‌تبار در آب‌های دریای مدیترانه در نزدیکی سواحل استان صفاقس واقع در جنوب این کشور دست‌کم ۷۰ تن جان باخته‌اند.
در حالی که ۱۶ تن از مهاجران توسط ماهیگیران در منطقه نجات یافته‌اند، گفته می‌شود این قایق از لیبی به سوی سواحل تونس در حال حرکت بوده است.
در این گزارش به تعداد دقیق سرنشینان این قایق اشاره‌ای نشده است.
بر اساس این گزارش عملیات امداد و نجات همچنان ادامه دارد.
آژانس پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد، دست‌کم ۶۵ پناهجو براثر واژگون شدن این قایق در نزدیکی سواحل تونس کشته شده‌اند.
نجات‌یافتگان می‌گویند روز پنج‌شنبه لیبی را ترک کرده بودند ولی در راه با موج‌هایی سنگین برخورد کردند.
بر اساس آمار آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد، نزدیک به ۱۶۴ پناهجو در چهارماهه اول سال ۲۰۱۹ در تلاش برای ترک لیبی به سوی اروپا کشته شده‌اند.
حادثه تازه یکی از مرگبارترین سوانح دریایی مربوط به پناهجویان در سال جاری است.
نیروی دریایی تونس نجات یافتگان را به ساحل منتقل کرده و آنها منتظر اجازه سفرند.
آژانس پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد، یکی از مسافران برای درمان به مرکزی پزشکی منتقل شده است.
بر اساس بیانیه وزارت دفاع تونس، نیروی دریایی این کشور به محض اطلاع از این حادثه یک کشتی را به محل فرستاده است.
گفته می‌شود مسافران از جنوب صحرای آفریقا بوده‌اند.
بیانیه آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد این حادثه را «یادآوری وحشتناک و ناراحت‌کننده از مخاطرات عبور از مدیترانه» دانسته است.
انتهای پیام