خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدارس و ادارات تهران فردا تعطیل است؟

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 27 اردیبهشت 1401 - 13:41
رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: در صورت تداوم آلودگی هوا جهت حفظ سلامتی مردم و جهت کاهش مواجهه با ذرات معلق کمیته شرایط اضطرار باید در خصوص ادامه تعطیلی تصمیم گیری کند.
هوا،غباري،تعطيلي،گرد،آلودگي،جهت

به گزارش مشرق، عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با بیان اینکه مطالعات سال‌های گذشته نشان می‌دهد که در طی روزهای گرد و غباری در اهواز مرگ‌ها به میزان 3.28 درصد نسبت به روزهای عادی افزایش می یابد افزود: توصیه می شود بیماران قلبی و عروقی، تنفسی، سالمندان ، کودکان، مبتلایان به دیابت و آسم از هرگونه تردد در فضای آزاد اجتناب کنند.
وی افزود: منشا آلودگی هوا در حال حاضر طوفان های گرد و غباری است که از عراق و سوریه نشات گرفتند.
شاهسونی در پاسخ به این سوال که احتمال تعطیلی مدارس و ادارات برای روز چهارشنبه وجود دارد گفت: در صورت تداوم آلودگی هوا جهت حفظ سلامتی مردم و جهت کاهش مواجهه با ذرات معلق کمیته شرایط اضطرار باید در خصوص ادامه تعطیلی تصمیم گیری کند.