خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم ارتقای سطح کارایی و اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 27 اردیبهشت 1401 - 09:53
شیراز - مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس گفت: باید تلاش شود تا سطح کارایی و اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها ارتقا پیدا کند.
اقتصادي،كشور،حركت،اسلامي،جهرم،يوسفي،ترويج،بستر

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید یوسفی در نشست تشکیلاتی دانشجویان بسیجی شهرستان جهرم، بیان کرد: دشمن به دنبال برهم زدن امنیت کشور و ایجاد آشوب و فتنه در کشور است.
او با بیان اینکه دشمن به دنبال مقابله با روحیه ضداستکباری جمهوری اسلامی، جلوگیری از الگو شدن ایران برای سایر کشورها و توقف حرکت نظام اسلامی به سمت تمدن نوین است، افزود: آنها از نفوذ انقلاب اسلامی ترسیده و نگران هستند.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس، تحریم اقتصادی، ترویج و تبلیغ مصرف گرایی و اسراف، ترویج و فرهنگ سازی روحیه تنوع طلبی و ایجاد فضای بدبینی و بی اعتمادی را از جمله تهدیدات و فتنه‌های اقتصادی برشمرد و تصریح کرد: لازمه تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی، برطرف شدن ناامنی اقتصادی و تبدیل آن به امنیت اقتصادی است.
یوسفی در ادامه در جمع رؤسای دانشگاه‌های جهرم حاضر شد و با تاکید بر استمرار فعالیت‌های تربیتی در دانشگاه‌ها گفت: باید تلاش کنیم تا سطح کارایی و اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها ارتقا پیدا کند.
این مقام مسئول با تاکید بر اهمیت آماده کردن جوانان برای حفظ نظام و دستاوردهای مقدس آن افزود: فرهنگ هر کشور، بستر اصلی حرکت عمومی آن کشور بوده و حرکت سیاسی و علمی آن نیز در بستر فرهنگی است.