هوای زنجان در وضعیت خطرناکی قرار دارد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 26 اردیبهشت 1401 - 23:34
زنجان- کارشناس بررسی آلودگی هوا و تغییر اقلیم ادارهکل حفاظت محیطزیست استان زنجان گفت: هوای استان زنجان در وضعیت خطرناکی قرار دارد.

الناز هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هوای استان زنجان در وضعیت خطرناکی قرار دارد، گفت: پدیده گرد و غبار ایجاد شده در کشورهای همسایه به ایران وارد شده است.
وی با بیان اینکه در استان زنجان شاهد بالا رفتن غلظت آلایندههای موجود در هوا با قطر ۱۰ میکرون هستیم، اظهار کرد: شاخص کیفی هوا ۳۳۵ بوده و در وضعیت خطرناک است.
کارشناس بررسی آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیطزیست استان زنجان، با بیان اینکه افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، افراد با شرایط خاص، سالمندان و کودکان در بیرون از خانه تردد نکنند، گفت: هم اکنون غلظت گرد و غبار در زنجان به ۳ برابر حد مجاز رسیده است.