مصوبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان در «عمل» اجرایی شود / بهزیستی موظف به حمایت از معتادان بهبودیافته- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: متأسفانه در بیان و طرح برنامهها و نوشتن مشکلی نداریم اما شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در اجرای مصوبات با مشکل مواجه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، محمود اللهمرادی عصر امروز در جلسه هماهنگی شورای مبارزه با مواد مخدر استان کردستان که با حضور مسئولان ارشد استانی در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با قدردانی از برخورد قاطع دستگاه قضایی، ادارهکل اطلاعات و شهرداری بابت برخورد با باند مافیای حوزه ساخت و ساز غیرمجاز در شهرداری سنندج اظهار داشت: نیروی انتظامی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با مدیریت سردار آزادی در همه بخشها به ویژه پیشگیری از اعتیاد و وقوع جرم به صورت شبانهروزی مشغول خدمترسانی است.
وی حضور استاندار در جلسات را نشانه توجه به آسیبهای این حوزه دانست و گفت: متأسفانه در بیان و طرح برنامهها و نوشتن مشکلی نداریم اما در اجرای مصوبات و در عمل با مشکل مواجه هستیم که انتظار میرود این رویکرد اصلاح شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با تأکید بر اینکه باید افراد خبره و کارشناس متخصص برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله مصرف مواد مخدر و اجرایی شدن مصوبات به شورای هماهنگی معرفی و مصوبات اجرایی شود، تصریح کرد: اگر برنامهها و خروجی جلسات منجر به عمل و پیشگیری از وقوع جرم و کاهش مصرف مواد مخدر شد، آنوقت موفق عمل کردهایم.
وی افزود: باید دستگاههای متولی مبارزه با مواد مخدر در برابر وضعیت کنونی و جولان معتادان متجاهر در سطح شهرهای استان پاسخگو باشند و همه انتظارات و وظایف تنها روی دوش نیروی انتظامی نیفتد.
اللهمرادی با بیان اینکه بهزیستی موظف به حمایت از معتادان بهبودیافته است، تأکید کرد: انتظار میرود مدیریت کمپها و مراکز ترک اعتیاد در استان به دست کسی سپرده شود که سلامت افراد برایشان مهم باشد نه اینکه معتادان را کتککاری کنند!
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان بر ضرورت نظارت بر کمپهای سطح استان تأکید کرد و یادآور شد: سعی شود از جلسات نهایت استفاده را کرده و برای پیشگیری از گسترش مصرف مواد مخدر برنامههای عملیاتی ارائه شود.
پیگیری اشتغال معتادان بهبود یافته کردستانی در اولویت قرار گیرد
رضا اعظمی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه باید معتادان بهبود یافته مورد حمایت قرار گیرند، اظهار داشت: ایجاد سرپناه و مراکز نگهداری درخواست و دغدغه بسیاری از معتادان بهبود یافته است چراکه آنان سرپناهی ندارند و در فصل زمستان سال گذشته تنها یک گرمخانه در سنندج داشتیم که آن هم از وضعیت خوبی برخوردار نبود.
وی با درخواست اینکه پیگیری اشتغال معتادان بهبود یافته در دستور کار قرار گیرد، گفت: تفاهمنامهای در این راستا با اداره کل فنی و حرفهای منعقد شده تا این افراد توانمند و صاحب شغل شوند اما اجرای اهداف نیاز به حمایت دارد.
معاون دادگستری کردستان از استفاده جوانان از مصرف مواد مخدر خطرناک ارزان قیمت در سطح شهر سنندج خبر داد و تصریح کرد: نگرانیهای در این حوزه وجود داشته که از خانوادهها انتظار میرود که مراقب فرزندان خود باشند.
451 سمن در کردستان غیرفعال است
فرانک رستگار، سرپرست امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان نیز در این جلسه با انتقاد از اینکه متأسفانه موازیکاریهای زیادی در حوزه آسیبهای اجتماعی وجود دارد، اظهار کرد: هدفمان این است که موازیکاریها را از بین برده و همه با هم یک هدف مشترک را دنبال کنیم.
وی با اشاره به اینکه شش آسیب جدی در استان وجود دارد، افزود: با همت و تعامل مسئولان میتوان آسیبها را ساماندهی کرد.
سرپرست امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان از صدور مجوز برای 600 سمن در استان خبر داد و اذعان کرد: از این تعداد تنها 149 سمن فعال در کردستان داریم که از میان آنها 12 سمن در حوزه آسیبهای اجتماعی فعالیت کرده و میتوان از ظرفیت آنها در راستای تحقق برنامهها استفاده کرد.
رستگار با بیان اینکه دنبال این هستیم که فعالیت سمنها را تخصصی کنیم، در حال تهیه کردن یک کلیپ در رابطه با تهدیدات مصرف موادمخدر در مرکز استان هستیم تا بتوانیم با همراهی افکار عمومی، معتادان متجاهر را به صورت طرح ضربتی ساماندهی کنیم.
انتهای پیام/481/ی