خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدهی عمومی عربستان سعودی از ۲۵۵ میلیارد دلار گذشت

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 26 اردیبهشت 1401 - 17:18
روزنامه الاقتصادیه گزارش داد که بدهی عمومی عربستان سعودی در سه ماه نخست سال جاری میلادی با افزایشی ۲.۲ درصدی به ۲۵۵ میلیارد و ۵۵۰ میلیون دلار رسیده است.
عربستان،عمومي،افزايش

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه سعودی الاقتصادیه امروز دوشنبه از افزایش بدهی عمومی عربستان خبر داد.
بر مبنای گزارش جدید وزارت دارایی عربستان سعودی، بدهی‌های عمومی این کشور در سه ماه نخست سال ۲۰۲۲ با افزایش ۲.۲ درصدی به ۲۵۵ میلیارد و ۵۵۰ میلیون دلار رسیده است.
بنابراین گزارش، بدهی‌های عمومی عربستان در این مدت به ۲۹.۹ درصد از شاخص تولید ناخالص داخلی این کشور رسیده است.
گفتنی است سیاست‌های متهورانه و جسورانه محمد بن سلمان ولیعهد سعودی در ماههای اخیر در موضوع افزایش بدهی‌های عمومی عربستان تأثیرگذار بوده و باعث افزایش آن شده است.