خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امحای ۴۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده گوشتی فاسد در کرمانشاه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 اردیبهشت 1401 - 22:41
کرمانشاه- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحای ۴۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده گوشتی فاسد در کرمانشاه خبر داد.
گوشتي،انواع،بهداشتي،غذايي،نظارت،خريد،مواد

شهریار مستوفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اکیپ بازرسان و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کرمانشاه طی بازرسی از یک واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی موفق به کشف و ضبط ۳۰۰ کیلوگرم انواع سوسیس نامرغوب و دارای بافت غیرمجاز و همچنین ۱۰۰ کیلوگرم همبرگر گوشتی فاسد شدند.
وی افزود: بازرسان و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی بلافاصله نسبت به معدوم سازی آنها اقدام و پرونده واحد برای رسیدگی به مراجع قانونی ارجاع شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: از همه شهروندان محترم تقاضا داریم با توجه به شروع فصل گرما از خرید و نگهداری انواع فرآورده‌های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، همبرگر و کباب لقمه خارج از محیط یخچال خودداری کنند.
مستوفی بیان کرد: از مصرف انواع فرآورده‌های گوشتی که پوشش آنها چروک خورده و رنگ آنها از صورتی به تیرگی متمایل بوده و از خرید و مصرف انواع برگر و کباب لقمه که از حالت منجمد خارج شده خودداری کنند.
وی تاکید کرد: مردم قبل از خرید انواع فرآورده‌های گوشتی ابتدا به شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضا پروانه‌های بهداشتی ساخت و همچنین شکل و رنگ بافت آن توجه کنند.