سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شبکه فیبر نوری مرز سومار هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 اردیبهشت 1401 - 08:53
کرمانشاه- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت های مرزی استان، گفت: شبکه فیبر نوری مرز سومار هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
كرمانشاه،فراهم،استان،سرمايه،گمرك،خصوصي،باباخاني

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد باباخانی شامگاه شنبه در نشست همزمان کارگروه توسعه صادرات استان کرمانشاه و شورای ساماندهی مبادلات مرزی که با حضور مدیران دستگاه‌های مختلف برگزار شد، اظهار کرد: شبکه فیبر نوری مرز سومار هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
وی با تاکید بر ضرورت فراهم کردن بستر سرمایه گذاری در گمرکات استان کرمانشاه، افزود: بخش دولت از سرمایه کافی برای فراهم کردن زیرساخت‌ها در مرزهای مبادلاتی برخوردار نیست و باید زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این مرزها فراهم شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در محدوده گمرک پرویزخان فضای کافی برای ورود بخش خصوصی و اجرای طرح‌های مختلف خدماتی و … وجود دارد ولی سال‌ها است به دلیل کوتاهی گمرک این امکان فراهم نشده و خدمات رفاهی برای بازرگانان و کامیونداران و… در این مرز ضعیف است.
باباخانی تاکید کرد: گمرک استان کرمانشاه باید هر چه سریع‌تر در قالب طرح جامع فضاهای لازم را برای سرمایه گذاری بخش خصوصی جانمایی کند.
وی با اشاره به ضرورت فراهم کردن زیر ساخت‌ها در بازاچه‌های استان کرمانشاه، بیان کرد: در کارگروه، شرکت مخابرات موظف شد تا پایان سال طرح فیبرنوری بازارچه شیخ صله به طول ۷۰ کیلومتر را اجرایی کند.