خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محدودیت برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در استان ایلام وجود ندارد- اخبار ایلام - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 25 اردیبهشت 1401 - 08:31
گروه استان‌ها - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام گفت: محدودیت برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در ایلام وجود ندارد .
اشتغال،دهلران،تسهيلات،توسعه،الياسي،رصد

نورالدین الیاسی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل‌های زیربنایی در دهلران، تشکیل شرکت تعاونی توسعه عمران شهری از ضروریات است و آن ها در واقع انباشت سرمایه های کوچک و کمک به توسعه و شتاب بیشتر در دهلران خواهند شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام گفت: تعهد اشتغال شهرستان دهلران در سامانه رصد، 1673 اشتغال است که از این تعداد با تجمیع سال 1400 و تا امروز، یک هزار 171 شغل در سامانه رصد ثبت شده است.
وی در مورد اشتغال غیرمزدبگیری از طریق پرداخت تسهیلات به متقاضیان کار گفت: محدودیتی برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی، تبصره18 قانون بودجه1400 و 1401 وجود ندارد و متقاضیان با مراجعه به دستگاه‌های اجرایی نسبت به دریافت تسهیلات و اشتغال اقدام کنند.
الیاسی اضافه کرد: مجموعه ورزشی کارگران سال های متمادی است که راکد مانده و هیچ گونه اقدامی بر روی آن انجام نشده است که با تزریق اعتبار به این مجموعه، می توان در راستای توسعه و سلامت کارگران اقدام مناسبی صورت گیرد.
انتهای پیام/180/ی