احتمال کمتر از دست دادن بویایی و چشایی در سویه های جدیدتر کرونا
مهر
|
سلامت و پزشکی
|
یکشنبه، 25 اردیبهشت 1401 - 06:18
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که احتمال از دست دادن حس بویایی و چشایی در سویه اومیکرون بسیار کمتر از سویه های آلفا و دلتا کروناویروس است.

خلاصه خبر
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «دانیل کوئلیو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویرجینیا، گفت: «از دست دادن بویایی و چشایی هنوز هم نشانه خوبی از عفونت کووید ۱۹ است، اما عکس آن دیگر صادق نیست.
فکر نکنید اگر حس بویایی و چشایی شما طبیعی است، مبتلا به کووید نیستید.»
محققان دریافتند میزان کاهش بویایی و چشایی برای سویه اومیکرون ۱۷ درصد بود، در حالیکه ۴۴ درصد برای دلتا و ۵۰ درصد برای آلفا مشخص شد.
بیمارانی که از دست دادن حس بویایی دارند نیز با نرخ بالاتر ابتلاء به زوال عقل روبرو هستند.»
فکر نکنید اگر حس بویایی و چشایی شما طبیعی است، مبتلا به کووید نیستید.»
محققان دریافتند میزان کاهش بویایی و چشایی برای سویه اومیکرون ۱۷ درصد بود، در حالیکه ۴۴ درصد برای دلتا و ۵۰ درصد برای آلفا مشخص شد.
بیمارانی که از دست دادن حس بویایی دارند نیز با نرخ بالاتر ابتلاء به زوال عقل روبرو هستند.»