سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۱۲ مورد جدید کرونا در خراسان جنوبی/فوتی نداشته ایم

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 اردیبهشت 1401 - 15:00
بیرجند- دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۸۱ آزمایش کرونا در استان انجام شده که از این تعداد ۱۲ مورد مثبت بوده است.
نفر،كرونا،دز،بستري

غلامرضا شریف زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۸۱ آزمایش کرونا در استان انجام شده که از این تعداد ۱۲ مورد مثبت بوده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۵ نفر با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان‌جنوبی بستری هستند که از این تعداد، ابتلای چهار نفر به کرونا اثبات شده است.
شریف زاده بیان کرد: همچنین در حال حاضر یک نفر از بیماران کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال وی وخیم گزارش شده است.
بنا به گفته وی سه مورد از مبتلایان جدید کرونا مربوط به بیرجند، یک مورد فردوس، هفت مورد قاین و یک مورد مربوط به نهبندان بوده است.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی با بیان اینکه خوشبختانه فوتی جدید ناشی از کرونا نداشته‌ایم گفت: مجموع کل فوتی‌های ناشی از ویروس در استان هزار و ۴۴۷ نفر است.
وی با اشاره به آمار واکسیناسیون کرونا بیان کرد: تاکنون ۵۸۵ هزار و ۸۰۲ نفر دز اول، ۵۲۹ هزار و ۵۴۶ نفر دز دوم و ۲۲۰ هزار و ۹۱۱ نفر دز سوم را تزریق کرده‌اند.