خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرستان سوادکوه از معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 اردیبهشت 1401 - 14:53
سوادکوه- معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با اشاره به ظرفیت ها و جاذبه های شهرستان سوادکوه گفت: این شهرستان باید از معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود.
سوادكوه،اشاره،انقلاب،اسلامي،بصيرت،فرماندار،مازندران،شهرستان، ...

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله سلگی ظهر شنبه در آئین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان سوادکوه، با بیان اینکه ماهیت انقلاب اسلامی خدمت منصفانه به مردم و کار و تلاش متعهدانه و منصفانه است، افزود: مسئولان باید از تذکرات استقبال و از تشکرها تقدیر و در برابر نقد سکوت کنند و با عمل خود به منتقدان پاسخ دهند، چراکه مشی دولت چنین است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با عنوان اینکه در طی دوران مردم کشور در همه گردنه‌های صعب همراه نظام بوده‌اند، به بصیرت و فهم ملت ایران اشاره کرد و گفت: مردم مازندران نیز هزار سال پیش اولین حکومت شیعی را تأسیس کردند و در زمان معاصر نیز، شاهد بصیرت آنان در لشگر ۲۵ کربلا و هزار سنگر آمل بوده‌ایم و با توجه به این همراهی و بصیرت مردم مگر می‌توان صداقت نداشت و خدمت نکرد.
وی با ذکر اینکه در این دولت مسئولان باید ریاضت بکشند و اگر برای مسئولیت سختی و مشقت باشد، دیگر این همه لابی برای گرفتن پست و مقام معنا نخواهد داشت، بر ضرورت بازگشت انقلاب به ریل تأکید کرد و ضمن تجلیل از اقدامات رؤسای جمهور، خاطرنشان کرد: اما در حوزه عدالت عقب مانده‌ایم و میان آنچه هست و باید باشد، فاصله وجود دارد.
این مسئول با اشاره به وجود دوئیت میان علم و دین از زمان قاجار تا کنون، افزود: اما رهبر انقلاب این ابهام را حل و امسال را سال تولید دانش‌بنیان اعلام کرده‌اند.
وی با بیان اینکه در قرارداد ۱۹۰۷ ما عملاً مستعمره شده بودیم، اما امروز رهبر انقلاب به آمریکا تشر می‌زند، گفت: ما برای استقلال راه طولانی‌ای را طی کرده‌ایم و البته این مسیر هنوز تمام نشده است.
سلگی با اشاره به جنگ ترکیبی امروز علیه جمهوری اسلامی و اینکه امروز جمهوری اسلامی محور حق و محور احرار عالم است، بر اهمیت انجام وظایف با توجه به این مهم و شرایط موجود تأکید کرد.
وی با اشاره به زیبایی‌ها و ظرفیت‌های شهرستان سوادکوه، گفت: سوادکوه باید از معبر عبور به مقصد گردشگری تبدیل شود و انتظارم از فرماندار جدید به‌عنوان اولین اقدام برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش گردشگری در شهرستان سوادکوه است و در این راه باید قوانین زائد کنار زده و زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با اشاره به مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، آن را یک جراحی بزرگ اقتصادی دانست و بر ضرورت تمرکز مسئولان اجرایی برای انجام این مهم اشاره کرد و ارز ۴۲۰۰ تومانی را بزرگ‌ترین رانت انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: وضعیت ۷۰ درصد این ارز کاملاً مبهم بوده است و اکنون دولت می‌خواهد حق مردم را به جیب مردم بازگرداند.
در این آئین، از خدمات عین الله طالبی فرماندار قبلی سوادکوه تقدیر و رمضان غلامی اواتی به‌عنوان سرپرست فرمانداری سوادکوه معارفه شد.