خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح استفاده بهینه از اشیای باستانی نشان از عدم آگاهی طراحان بود

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 24 اردیبهشت 1401 - 09:58
رئیس کل موزه ملی ایران با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به طرح اخیر مجلس با عنوان «استفاده بهینه از اشیای باستانی و گنج‌ها» واکنش نشان داد.
فرهنگي،اشياي،باستاني،محترم،ميراث،موضوع

به‌گزارش خبرگزاری مهر، جبرئیل نوکنده در صفحه شخصی خود نوشته است: «مکان‌ها و اشیای باستانی این کشور شناسنامه و بخش عمده‌ای از هویت ملی ما و میراث بشری هستند.
ورود به این حوزه مهم در صلاحیت متخصصان و پژوهشگران متعهد در رشته‌های باستان‌شناسی، موزه‌داری و کارشناسان آثار فرهنگی و تاریخی است.
ضروری است که طرح کارشناسی نشده استفاده بهینه از اشیای باستانی و گنج‌ها در اسرع وقت از دستور کار مجلس محترم شورای اسلامی خارج شود.
این طرح نشانگر عدم آگاهی طراحان از مبانی موضوع، عدم آشنایی قانون‌گذاران از قوانین مصوب مرتبط با این موضوع در مجلس محترم طی صد سال گذشته و پیامدهای شوم آن است.
در این شرایط خاص همگی بایستی در حفظ میراث مشترک فرهنگی کشور بیشتر بکوشیم.
مراقب شبیخون‌های فرهنگی باشید که نادانسته آب به آسیاب دشمن نریزید.
وجدان فرهنگی مردم را جریحه‌دار نکنید.
عدم اطلاع سلب مسئولیت نمی‌کند.»