سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلبریتی اینستاگرامی در آمریکا به جرم کلاهبرداری به زندان محکوم شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 20 اردیبهشت 1398 - 15:31
یک زن آلمانی به اتهام کلاهبرداری از هتل‌ها و بانک‌های نیویورک در آمریکا با استفاده از جعل سند، به ۴ تا ۱۲ سال زندان محکوم شد.
سوروكين،دلار،آمريكا،اقامت،نيويورك،مجلل،اشرافي،جعل،كلاهبرداري

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یورونیوز، دادگاهی در آمریکا روز پنجشنبه ۹ مه یک زن آلمانی را به اتهام کلاهبرداری از هتل‌ها و بانک‌های نیویورک با استفاده از جعل سند به ۴ تا ۱۲ سال زندان محکوم کرد.
مطابق گزارشها «آنا سوروکین» ۲۸ ساله توانسته است با تظاهر درباره به ارث بردن ۶۷ میلیون دلار، مبلغ ۲۷۵ هزار دلار از افراد کلاهبرداری و این پول را صرف خرید لباس‌های اشرافی و اقامت در هتل‌های مجلل کند.
قاضی کیسل رئیس دادگاه ایالتی نیویورک پیش از اعلام حکم نهایی گفت زرق و برق نیویورک، سوروکین را کور کرده بوده است.
سوروکین در روسیه متولد شد و سپس در نوجوانی با خانواده خود به آلمان مهاجرت کرد.
اداره مهاجرت آمریکا در بیانیه‌ای وی را یک تبعه آلمان خوانده است که به صورت غیرقانونی بیش از حد در خاک آمریکا اقامت داشته است.
متهم در دادگاه گفت که از اعمال خود متاسف است.
بنابر گفته مقامات قضایی، وی با جعل اسناد بانکی تقاضای ۲۲ میلیون دلار وام کرده است تا گالری هنری خود را افتتاح کنند.
او که موفق به دریافت ۱۰۰ هزار دلار شد، هیچگاه به پس دادن این وام اقدام نکرد و با ۳۰ هزار دلار آن هزینه اقامت در ۱۱ هتل مجلل را پرداخت کرد.
خانم سوروکین که یک اینفلوئنسر اینستاگرامی شناخته می شود، در حساب خود در این شبکه اجتماعی که هزاران دنبال‌کننده داشت تصاویری با لباس‌های گران‌قیمت و زندگی اشرافی منتشر می‌کرد.
مقامات دولتی آمریکا گفته‌اند سوروکین می‌تواند پس از چهار سال تقاضای عفو مشروط کند.
قرار است شبکه رسانه‌ای نتفلیکس سریالی را بر اساس زندگی او تولید کند.
سوروکین پیشتر درباره اینکه چه کسی قرار است نقش او را در سریال بازی کند ابراز نگرانی کرده بود!
انتهای پیام/