خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهرواره مجازی بسم الله نویسی کردستان برگزیدگان خود را شناخت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اردیبهشت 1401 - 12:06
سنندج- سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان از معرفی برگزیدگان مهرواره استانی بسم الله نویسی خبر داد.
هنري،شماره،فرهنگي،سنندج،مركز،استان،مركزفرهنگي،گوهري

حمیدرضا گوهری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مهرواره بسم الله نویسی در راستای فعالیت خوشنویسی به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: این مهرواره به مناسبت ماه مبارک رمضان در مراکز فرهنگی هنری کانون استان به اجرا در آمد و داوری و اعلام نتایج آن همزمان با سالروز سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان در ۲۲ اردیبهشت ماه انجام پذیرفت.
وی افزود: از میان ۵۳ اثری که از مراکز استان به دبیرخانه مهرواره ارسال شد، ۱۱ اثر در گروه‌های سنی مختلف به عنوان برگزیده انتخاب شدند که با هدایا و لوح تقدیر از آنها تقدیر به عمل می‌آید.
وی اعلام کرد: بابک حسین پور، سیده هوناز حسینی از مرکزفرهنگی هنری شماره ۲ سقز، ندا ملایی، کیمیا عنایتی، آراد حیدری از مجتمع فرهنگی هنری سنندج، باران یاری، بیریوان ابراهیمی از مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ سنندج، خاطره زارعی از مرکزفرهنگی هنری شماره ۵ سنندج، صدف صداقت از مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ بانه، شهروز حسینی از مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ بانه و مانیا شهابی تبار برگزیدگان مهرواره بسم الله نویسی هستند.
گوهری خاطرنشان کرد: این مهرواره با هدف آشنایی اعضا با مناسبت‌های دینی، تقویت حس زیبایی شناسی و ارتباط فعالیت‌های هنری با مناسبت‌ها برگزار شد و در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی شاهد برگزاری اینچنین رویدادهایی خواهیم بود.