خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انبار� دپوی کالای قاچاق در کرج� کشف شد/کشف گندم قاچاق از یک انبار- اخبار البرز - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اردیبهشت 1401 - 11:31
گروه استان‌ها- معاون هماهنگ فرماندهی انتظامی استان البرز از کشف انبار نگهداری کالای قاچاق در منطقه کمالشهر شهرستان کرج به ارزش 5 میلیارد ریال خبر داد.
قاچاق،كشف،پليس،تن،انبار،كرج،رابطه،استان،اقتصادي،سرهنگ،اقلام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سرهنگ بیژن جنتی در مورد کشف کالای قاچاق در استان البرز اظهار داشت: در پی دریافت خبری در رابطه با وجود کالای قاچاق در یک انبار در منطقه کمالشهر شهرستان کرج، بلافاصله تیم ویژه متشکل از مأموران پلیس امنیت اقتصادی و اداره صمت به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بازرسی از این انبار بیش از 7 تن شکر، 4 تن روغن نباتی، 5 تن و 200 کیلوگرم روغن سویا، 9 هزار و 600 کیلوگرم آرد و 300 کیلوگرم خامه شکلاتی قنادی کشف شد.
معاون هماهنگ فرماندهی انتظامی استان البرز با اشاره به اینکه تمامی اقلام مکشوفه خارج از شبکه توزیع بوده و برابر قانون قاچاق محسوب می‌شوند بیان کرد: یک نفر در این رابطه دستگیر و به مراجع ذی‌ربط معرفی شد.
جنتی در پایان نظر کارشناسان در مورد ارزش اقلام مکشوفه را بالغ بر 5 میلیارد ریال اعلام کرد و از شهروندان خواست تا هر گونه اخبار و اطلاعات خود را در رابطه با نگهداری کالای قاچاق و یا توزیع خارج از شبکه هر گونه اقلام اساسی از طریق شماره 110 به مرکز فوریت‌های پلیسی اطلاع دهند.
7 و نیم تن گندم قاچاق در کرج کشف شد
سرهنگ مهدی افشاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان البرز با اشاره به کشف گندم قاچاق در کرج اظهار داشت: ماموران پلیس اقتصادی در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز در قالب اکیپ گشت مشترک با عوامل صمت به یک انبار در جاده محمدشهر اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه در بازرسی از انبار مورد نظر 7 و نیم تن گندم خارج از شبکه توزیع کشف شد، افزود: برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش تقریبی محموله کشف شده 900 میلیون ریال برآورد شده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان تصریح کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع ذیربط شدند.
سرهنگ افشاری خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت غیرقانونی و قاچاق ، مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/ح