خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

70 برنامه شاخص همزمان با هفته میراث‌فرهنگی در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اردیبهشت 1401 - 11:13
گروه استان‌ها- مدیرکل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان رضوی گفت:همزمان با روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث‌فرهنگی بیش از 70 برنامه شاخص در استان خراسان رضوی اجرا می‌‌شود.
روز،رونمايي،استان،هفته،رضوي،خراسان،مشهد،موزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان خراسان رضوی، سید جواد موسوی با اشاره به برنامه‌های روز جهانی موزه و هفته میراث‌فرهنگی در استان خراسان رضوی اظهار داشت: رونمایی از 19 اثر ثبت ملی، رونمایی از 25 جلد نسخه خطی و چاپ شاهنامه، برگزاری همایش با موضوع میراث‌فرهنگی و معماری با همکاری موسسه آموزش عالی فردوس، افتتاح سه موزه در شهرستان‌های مشهد، بردسکن و تربت حیدریه، آغاز عملیات مرمتی 5 اثر شاخص استان، رونمایی از الواح ثبتی میراث دفاع مقدس شامل معراج شهدا و ساختمان جهاد مشهد از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: رونمایی از نسخه‎‌های پزشکی قدیمی در موزه دانشگاه فردوسی مشهد، بازدید توان یابان از موزه‌های استان، پایان عملیات ساماندهی آرامگاه بیهقی و پایان عملیات حفاظت و مرمت رباط زعفرانیه سبزوار از دیگر برنامه‌های این هفته است.
موسوی تصریح کرد:همزمان با روز بزرگداشت خیام نیشابوری ویژه برنامه‌های این روز نیز اجرا خواهد شد.این برنامه‌ها از 28 اردیبهشت‌ماه همزمان با روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث‌فرهنگی آغاز و تا پایان روز سوم خرداد ادامه دارد.
انتهای پیام/281/ن