خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبودی در تامین شیرخشک نداریم/فعالیت بیش از ۲۰۰ داروخانه در همدان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اردیبهشت 1401 - 09:24
همدان- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ داروخانه در سطح استان داریم که ۸۰ داروخانه شیر خشک دارند، گفت: کمبودی در تامین شیرخشک نداریم.
داروخانه،داروها،دارو،پلن،ريتالين،رستمي

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت اله رستمی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ داروخانه در سطح استان داریم که ۸۰ داروخانه شیر خشک دارند، عنوان کرد: شیر خشک‌ها دو نوع است که متابولیک‌ها ثبت می‌شوند و در حال حاضر مشکلی نداریم.
وی با تصریح بر اینکه شیرخشک از نسخه پزشک خارج شده و در سامانه قرار گرفته و اسامی مصرف کننده ها مشخص و از هدر رفت آنها جلوگیری می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر، تمام داروها طبق پلن های وزارتخانه توزیع می‌شود، که اجرای پلن خیلی به نفع استان بوده است و اکثر داروها توزیع شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: کمبود دارو طبیعی است و داروها یارانه می‌گیرند؛ بنابراین انگیزه‌ای برای افراد فرصت طلب ایجاد کرده که قاچاق داروهای پرمصرف را انجام دهند.
وی یادآور شد: در داروخانه‌ها تخلف بسیار کم است و با روند سامانه‌ای شدن تخلف آنچنانی نمی‌تواند صورت گیرد.
رستمی در پاسخ به وضعیت داروی ریتالین نیز گفت: برند ایرانی ریتالین در دو داروخانه موجود است و این دارو پرونده‌ای است و کسی نمی‌تواند اضافه بگیرد.
وی با بیان اینکه ۱۹۰ شماره‌ای است که اطلاعات دارویی می‌دهد و تا ساعت ۲۰ فعال خواهد بود، اضافه کرد: نمک در حوزه غذا و دارو است که حدود ۲۵ درصد مصرف آن را کاهش داده ایم.