خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳.۵درصد از جنگل های کهگیلویه و بویراحمد به آفت مبتلا شده اند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اردیبهشت 1401 - 09:18
یاسوج- معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی کشور گفت: ۳.۵ درصد از جنگل های کهگیلویه و بویراحمد به آفت مبتلا شده اند.
بلوط،آفت،كهگيلويه،بويراحمد،خوار،برگ

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نقی حیدریان افزود: جنگل‌های بلوط کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و فارس به دو آفت جوانه و برگ خوار بلوط گرفتار شدند.
به گفته حیدریان در کهگیلویه و بویراحمد ۸۷۰ هزار هکتار جنگل بلوط وجود دارد که ۳.۵ درصد آن به آفت جوانه خوار و برگ خوار مبتلا شدند.
وی یادآور شد: جنگل‌های بلوط قسمت شمالی و سردسیری کهگیلویه و بویراحمد به آفت جوانه خوار بلوط و جنگل‌های بلوط گرمسیری این استان به آفت برگ خوار بلوط دچار شدند.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور افزود: در سال قبل اقدامات لازم برای مبارزه با این آفت‌ها در حدود ۸ هزار هکتار از جنگل‌های بلوط کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.
وی گفت: برای این اقدام گسترده و نجات جنگل‌های بلوط هماهنگی‌های لازم در کهگیلویه و بویراحمد با استاندار انجام شده و در ۲۰ روز آینده که باید عملیات مبارزه با این آفت آغاز شود، اقدامات لازم با همکاری و تعامل تمام دستگاه‌ها و تشکل‌های مردم نهاد در سه دوره انجام خواهد شد.
حیدریان بیان کرد: در منطقه گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد با تلاش بسیار که در سال جاری و آینده انجام خواهد شد آفت برگ خوار بلوط کنترل می‌شود.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از تشکل‌های مردمی، دهیاریها، طبیعت دوستان خواست برای این اقدام بزرگ پای کار آمده و تلاش کنند تا این آفت را ریشه‌کن کنیم.
حیدریان در خصوص اعتبارات اختصاص یافته به مبارزه با آفت برگ خوار و جوان خانه بلوط در کهگیلویه و بویراحمد افزود: در خصوص اعتبارات ملی و استانی برای مبارزه با این آفت در کهگیلویه و بویراحمد مشکلی وجود ندارد و تخصیص لازم انجام داده خواهد شد.