خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پردیس در حصار مشکلات زیرساختی/ مسئولان پاسخگوی کمبودها باشند + فیلم- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اردیبهشت 1401 - 07:54
گروه استان‌ها- با وجود این که مسئولان کشور از بسته شدن پرونده مسکن مهر خبر می‌دهند اما در پردیس هنوز چندین واحد مسکونی این طرح به دلایل مختلف تحویل متقاضیان نشده و مشکلات ساکنان فاز 5 در حوزه‌های زیرساختی و سرانه‌ها همچنان به قوت خود باقی است.
پرديس،مهر،فاز،مسكوني،مسكن،ساكنان،واحدهاي،مشكلات،جنوبي،تسنيم، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، فاز 5 مسکن مهر پردیس علی‌رغم تحویل واحدهای مسکونی همچنان ناتمام رها شده و فاقد زیرساخت‌های رفاهی، اجتماعی و امکانات اولیه شهرنشینی است که مردم‌ را با مشکلات عدیده مواجه و نارضایتی به وجود آورده است.
اهالی ساکن در فاز 5 مجتمع‌های مسکونی مهر پردیس با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو هستند که زندگی را در آسمان خراش‌های پردیس بغرنج کرده و مردم در حصاری از مشکلات به سر می‌برند که رسیدگی جهادی مسئولان را می‌طلبد.
نداشتن امکاناتی زیرساختی از جمله کلانتری، ایستگاه آتش‌نشانی، نداشتن مدارس مقاطع ابتدایی و راهنمایی دخترانه و مقطع راهنمای پسرانه، نداشتن آسفالت، نبود بازار روز، نانوایی، مراکز بهداشتی و درمانی، داروخانه، کتابخانه، عابر بانک و فضای سبز از مهم‌ترین امکانات زیرساختی از نگاه مردم در فاز 5 جنوبی شهرک مهر پردیس است‌.
یکی از ساکنان فاز 5 واحدهای مسکونی مهر گفت:‌ استاندارد نبودن آسانسورها و نفوذ آب به چاه آسانسور ، عدم نصب صاعقه گیر برای برج‌های مسکن مهر از مواردی است که خانواده ها را با خطر مواجه کرده است.
یکی دیگر از ساکنان فاز 5 مسکن مهر پردیس گفت: متاسفانه واحدهای مسکونی مهر بدون توجه به مسایل ایمنی ساخته شده و یکی از مهم‌ترین مخاطرات موجود، نبود ایستگاه آتش‌نشانی در حاشیه ساختمان‌های مسکن مهر در فاز 5 جنوبی است.
همچنین یکی دیگر از ساکنان مسکن مهر فاز 5 پردیس کمبود سرانه ورزشی و فضای سبز را از مشکلات جدی این منطقه عنوان و بیان کرد:‌ با وجود جمعیت بالا در پردیس این منطقه فاقد فضای سبز مناسب و بوستان‌های بزرگ شهری است و ساکنان مجبور هستند برای تفریح به داخل شهر بروند.
بررسی‌های میدانی خبرنگار تسنیم از واحدهای مسکونی فاز 5 پردیس نشان می‌دهد که عدم راه‌اندازی لاین دوم فاز 5 جنوبی مسکن مهر پردیس، عدم راه‌اندازی پمپ‌های آب آتش‌نشانی در برخی از برج‌های مسکونی، عدم تحویل شیرآلات واحدهای مسکونی و عدم تعبیه و نصب درب پله فرار مجزی از درب ورودی و خروجی در حین خطرات احتمالی از نکات مهم و ضروری است که ساکنان را با خطرات احتمالی مواجه می‌کند.
خبرگزاری تسنیم در انتظار پاسخگویی مسئولان شهرستان پردیس نسبت به مشکلات مطرح شده و مطالبه مردم در فاز 5 جنوبی مسکن مهر است.
انتهای پیام/ح