خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرایط دریافت وام 2 میلیارد تومانی مسکن تغییر کرد- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 21 اردیبهشت 1401 - 18:53
بانک مسکن از افزایش حداقل مبلغ افتتاح حساب پس‌انداز مسکن جوانان در تمام مناطق جغرافیایی کشور به 400 هزار تومان خبر داد.
تومان،200،شهرهاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام بانک مسکن سقف تسهیلات اعطایی برای افتتاح کنندگان حساب پس‌انداز مسکن جوانان در سال 1401 پس از گذشت 15 سال در شهر تهران 2 میلیارد تومان، در مراکز استان‌ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت 1.7 میلیارد تومان و در سایر مناطق 1.4 میلیارد تومان تعیین‌ شده است.
سقف تسهیلات حساب پس‌انداز مسکن جوانان برای افتتاح کنندگان در سال 1401پس از گذشت 5 سال در شهر تهران، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت و سایر مناطق به ترتیب 800 میلیون، 700 میلیون و600 میلیون تومان است.
بر اساس تغییرات جدید به‌عمل‌آمده حداقل مبلغ افتتاح حساب پس‌انداز مسکن جوانان در سال 1401؛ در تمام مناطق جغرافیایی از 200 هزار تومان به 400 هزار تومان افزایش داشته است.
بر اساس پایه جغرافیایی «تهران»، «مراکز استان‌ها و شهرهای بیش از 200 هزار نفر جمعیت» و «سایر مناطق» دسته‌بندی‌ شده‌ است که با لحاظ این قاعده سقف تسهیلات محل این حساب در تمامی مراکز استان‌ها و شهرهای بیش از 200 هزار نفر جمعیت (به‌غیراز شهر تهران) یکسان خواهد بود.
انتهای پیام/