خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۱۹ نفر با ۱۲۲ فقره سرقت در بجنورد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 21 اردیبهشت 1401 - 18:12
بجنورد- فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری ۱۹ نفر سارق حرفه‌ای با ۱۲۲ فقره سرقت طی هفته جاری در بجنورد خبر داد.
سرقت،كارآگاهان،انتظامي،پليس،فقره،اماكن،فرمانده

سردار سعید مطهری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت در سطح شهرستان بجنورد بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی با اشاره به اینکه کارآگاهان با استفاده از اقدامات فنی و پلیسی موفق شدند طی چند عملیات جداگانه، محل اختفای این افراد را مورد شناسایی قرار دهند، افزود: با اعزام کارآگاهان به این محل‌ها ۱۹ نفر سارق حرفه‌ای دستگیر و به مقر انتظامی انتقال شدند.
وی با اشاره به اینکه متهمان در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ۱۲۲ فقره انواع سرقت اعتراف کردند، تصریح کرد: سرقت از اماکن خصوصی، منزل، داخل خودرو، کش روی، اماکن دولتی، موتورسیکلت، قاپ زنی، مغازه و سایر ازجمله سرقت‌های انجام‌شده توسط این افراد بوده است.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی در پایان با تأکید بر اینکه مبارزه با مجرمان و برخورد با هنجارشکنان به صورت مداوم در دستور کار پلیس است، از شهروندان خواست تا ضمن همکاری و رعایت نکات ایمنی در پیشگیری از سرقت در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.