خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد پلیس با دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی در خوزستان/ کشف 84 قبضه سلاح و بازداشت 78 نفر- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 اردیبهشت 1401 - 17:50
گروه استان‌ها ـ فرمانده انتظامی خوزستان با اشاره به طرح جمع آوری سلاح و مهمات غیر مجاز ، گفت: در این طرح 84 قبضه انواع سلاح جنگی و شکاری غیرمجاز در سطح استان کشف و جمع آوری شد.
سلاح،غيرمجاز،پليس،قبضه،دارندگان،تيراندازي،خوزستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز به نقل از خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سردار سید محمد صالحی با تاکید بر برخورد قاطعانه پلیس با دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی در سطح خوزستان اظهار داشت: به منظور ارتقای امنیت اجتماعی، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی خوزستان با همکاری سایر یگان‌های انتظامی استان، طرح جمع‌آوری سلاح و مهمات غیرمجاز را به مدت چهار روز در سطح استان اجرا شد.
وی افزود: ماموران پلیس با رصد اطلاعاتی و اقدامات خاص پلیسی 78 نفر از دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان ادامه داد: در اجرای این طرح 84 قبضه سلاح غیرمجاز، شامل 29 قبضه سلاح جنگی، 55 قبضه سلاح شکاری غیرمجاز و همچنین 18 هزار و 245 فشنگ مربوطه کشف و ضبط شد.
سردار صالحی با بیان اینکه وجود سلاح غیرمجاز یکی از عوامل بستر ساز جرایم خشن اعم از تیراندازی، قتل و سرقت‌ مسلحانه است، گفت: مجموعه انتظامی با جدیت تمام و قاطعانه با دارندگان سلاح غیرمجاز و برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی مردم برخورد می‌کند.
انتهای پیام/ش