خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع روغن در فروشگاه‌های کرمانشاه 2 برابر شد/ هیچ کمبودی در بازار نداریم- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 اردیبهشت 1401 - 10:54
گروه استان‌ها – معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: توزیع روغن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و 700 واحد دیگر به دو برابر گذشته افزایش یافته و کمبودی از این نظر وجود ندارد.
روغن،توزيع،انبارها،عباسي،اشاره،ايجاد

محمدرضا عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه براساس وظایف ذاتی سازمان جهاد کشاورزی، این سازمان بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی همچون برنج، روغن و گوشت نظارت دارد اظهار داشت: کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و مرغ، گوشت، روغن، شکر و برنج به اندازه کافی تأمین شده است.
وی با بیان اینکه امسال روزانه 40 تن روغن تولید شده است عنوان کرد: از هفته گذشته توزیع روغن در فروشگاه‌ها و مراکز معتبر به دو برابر افزایش یافته است.
عباسی با اشاره به اینکه در گذشته هر چند روز یکبار فروشگاه‌ها از روغن شارژ می‌شدند اما اکنون دو بار در روز روغن بین فروشگاه‌ها توزیع می‌‌شود گفت: هر صبح در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای و 700 فروشگاه امین روغن توزیع می‌شود، اما جو روانی ایجاد شده سبب شده مردم احساس کمبود کنند.
وی با بیان اینکه در شهرستان‌هابه دلیل نظارت بیشتر مشکلات کمتر است افزود: کارخانه‌ها در حال تولید روغن هستند و انبارها پر هستند و روغن و نهاده دامی تا پایان سال در انبارها موجود است و هر نقطه‌ای از استان که نیاز باشد توزیع می‌شود.
عباسی با اشاره به اینکه هیچگونه کمبودی در زمینه تولید روغن و انبارها وجود ندارد عنوان کرد: وقفه‌ ایجاد شده بین عرضه روغن در بازار جو روانی را در جامعه ایجاد کرد اما اکنون توزیع به صورت مستمر ادامه دارد.
انتهای پیام /832/ی