خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۱۰ تُن برنج قاچاق در کرج

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 اردیبهشت 1401 - 22:59
البرز - معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی البرز از کشف ۱۰ تُن برنج قاچاق به ارزش بیش از ۵ میلیارد ریال در کرج خبر داد.
انبار،مأموران،كالاي،تُن

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ بیژن جنتی اظهار داشت: در پی اخبار دریافت مبنی عرضه خارج از شبکه کالای اساسی در یک انبار در شهرستان کرج، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان البرز به بررسی موضوع پرداختند.
وی با بیان اینکه مأموران با هماهنگی قضائی به انبار مورد نظر اعزام شدند، افزود: در بازرسی از انبار مورد نظر مقدار ۱۰ تُن برنج خارجی قاچاق کشف شد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه یک نفر در این رابطه دستگیر شد، خاطرنشان ساخت: ارزش کالای مکشوفه توسط کارشناسان بیش از ۵ میلیارد ریال برآورد شده است.