موکبهای عراقی خواستار ساخت بقیع شدند/ برپایی عزاداری در کربلا با نوای باسم کربلایی+ فیلم
همزمان با شب سالروز تخریب بقیع، جمعی از موکبداران عراقی خواستار پیگیری برای ساخت بقیع شدند. همچنین مراسم عزاداری به همین مناسبت با حضور باسم کربلایی در حرم حضرت عباس برگزار شد و شیعیان در غربت بقیع گریستند.

همزمان با شب سالروز تخریب بقیع، جمعی از موکبداران عراقی خواستار پیگیری برای ساخت بقیع شدند.
همچنین مراسم عزاداری به همین مناسبت با حضور باسم کربلایی در حرم حضرت عباس برگزار شد و شیعیان در غربت بقیع گریستند.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، همزمان با سالروز تخریب بقیع توسط وهابیون سعودی، حرمهای مطهر امام حسین و حضرت عباس علیهمالسلام سیاهپوش و پرچم مشکی در گوشه و کنار شبستان و صحن حرمهای مطهر نصب شد.
سیاهپوش شدن حرم حضرت عباس (ع) در سالروز تخریب بقیع
همچنین با توجه به فراخوان موکبداران عراقی مبنی بر تجمع اعتراضی موکبها و مردم این کشور و درخواست ساخت بقیع، بسیاری از موکبهای اربعینی در این کشور نسبت به بیتفاوتی سعودیها و عمل نکردن به وعده خود برای ساخت بقیع اعتراض کرده و خواستار پیگیری مسئولان کشورشان و همچنین سایر شیعیان به منظور ساخت بارگاهی برای ائمهمدفون در بقیع شدند.
بر همین اساس، برخی از موکبهای اربعینی با در دست داشتن پرچم و شعار نوشتهایی خواستار اتحاد مسلمانان به منظور ساخت حرم در بقیع شده و از وضعیت موجود بقیع ابزار نگرانی کردند.
موکبداران عراقی خواستار پیگیری ساخت بقیع شدند
علاوه بر این، همزمان با شب سالروز تخریب بقیع، مراسم عزاداری در حرم حضرت عباس علیهالسلام برگزار شد و در این مراسم باسم کربلایی به مداحی پرداخت.با آغاز مراسم، حرم علمدار کربلا مملو از جمعیت شد و زائران و مجاوران در غم غربت بقیع اشک ریختند که در ادامه فیلم بخشی از این مراسم را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/