خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه تنش در روابط اسرائیل و اردن

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 20 اردیبهشت 1401 - 19:30
نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخواست ارائه شده توسط اردن برای افزایش تعداد اعضای اوقاف در مسجد الاقصی را رد کرد.
الاقصي،مسجد،نفتالي،بنت،اوقاف

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، این در حالی است که شبکه عبری زبان کان روز گذشته گزارش داده بود عومر بارلیو، وزیر امنیت داخلی اسراییل با درخواست اردن برای افزودن ۵۰ نفر به اعضای اوقاف جهت همکاری در مسجد الاقصی موافقت کرد.
دفتر نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: هیچ تغییر و تحول جدیدی در اوضاع در مسجد الاقصی صورت نگرفته و حاکمیت اسرائیل حفظ می‌شود.
دفتر نفتالی بنت اعلام کرد، حدود یک ماه و نیم قبل، درخواستی از جانب اردن برای افزایش اعضای اوقاف در مسجد الاقصی به میزان ۵۰ تن مطرح شد، اما اسرائیل مناسب ندید که به این درخواست پاسخ مثبت دهد.