سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جو ناپایدار بر روی استان اصفهان مستقر شد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 20 اردیبهشت 1398 - 12:06
کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان گفت: در بیشتر مناطق استان آسمان به صورت قسمتی ابری، افزایش ابر، وزش باد نسبتا شدید و در بعد از ظهر و عصر رگبارهای پراکنده بهاری و رعد و برق  پیش‌بینی می‌شود.
اصفهان،استان،بيشينه،هواشناسي،درجه،اساس

حجت‌الله علی‌عسگریان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به وضعیت هوای استان اصفهان اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر جوی ناپایدار برای امروز بر روی استان است.
وی افزود: بر این اساس در بیشتر مناطق استان آسمان به صورت قسمتی ابری، همراه با افزایش ابر، وزش باد نسبتا شدید است و در بعد از ظهر و عصر رگبارهای پراکنده بهاری و رعد و برق دور از انتظار نیست.
کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه بیشینه دما یک تا دو درجه روند کاهشی دارد، گفت: بر این اساس بیشینه دمای اصفهان 28 و کمینه آن 17 درجه سانتیگراد خواهد بود.
علی‌عسگریان تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته، بارندگی‌هایی از سطح استان گزارش شده که بیشترین میزان بارش متعلق به خوانسار با 6 میلی‌متر، فریدون‌شهر با 4.2 میلی‌متر و برزوک کاشان با 4 میلی‌متر بوده و بعد از آن بویین و میاندشت، میمه و چادگان یک میلی‌متر، گلپایگان 0.9 میلی‌متر، نطنز 0.8 میلی‌متر و اصفهان 0.6 میلی‌متر باران داشتند.
انتهای پیام/ح