خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

40 مقاله به دبیرخانه همایش الگوهای نوین کسب و کار استان خراسان جنوبی ارسال شد- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 20 اردیبهشت 1401 - 11:13
گروه استان‌ها- دبیر علمی نخستین همایش شناسایی الگوهای نوین کسب و کار در خراسان جنوبی گفت: در مهلت تعیین شده تا 15 اردیبهشت ماه جاری، 40 مقاله به دبیرخانه همایش شناسایی الگوهای نوین کسب و کار استان ارسال شده است.
كسب،همايش،مديريت،نوين،بيرجند،الگوهاي،خراسان،اتاق،بازرگاني،جن ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، مهدیه ضیائیان صبح امروز در حاشیه برگزاری همایش شناسایی الگوهای نوین کسب و کار در استان اظهار داشت: نخستین همایش شناسایی الگوهای نوین کسب و کار با هدف حمایت از کسب و کارهای خراسان جنوبی 20 و 21 اردیبهشت ماه امسال در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند برگزار می‌شود.
دبیر علمی نخستین همایش شناسایی الگوهای نوین کسب و کار در خراسان جنوبی بیان کرد: مدیریت مالی و حسابداری، کوچینگ در کسب و کار، مدیریت بازاریابی و برندینگ، مدیریت کار آفرینی و نوآوری، مدیریت رفتار سازمانی و منابع انسانی، مدیریت کیفیت بهره‌وری و تعالی سازمانی، مدیریت روان‌شناسی سازمانی کسب و کارهای نوین و مدیریت کسب و کار الکترونیکی از جمله محورهای این همایش است.
مدیر مرکز مطالعات اقتصادی اتاق بازرگانی بیرجند اظهار داشت: تعدادی از مقالات رسیده به شکل سخنرانی و تعدادی هم به شکل پوستر در همایش ارائه و مقالات برتر در فصلنامه علمی تخصصی مطالعات اقتصادی و کسب و کار اتاق بازرگانی بیرجند می‌شود.
وی بیان کرد:یکی از دلایل بسیار مهم شکست خیلی از کسب و کارهای خراسان جنوبی، نبود الگوی درست برای ایجاد کسب و کار است که در این کسب و کارها سیاست صحیحی برای مدیریت آنها وجود نداشته که نتیجه آن جز شکست چیز دیگری تاکنون نبوده است.
دبیر نخستین همایش الگوهای نوین کسب ‌و کار در خراسان ‌جنوبی افزود: نباید در فروشندگی به این موضوع اکتفا شود که فقط مکانی داشته باشیم و در آن منتظر مشتری باشیم تا کالای مورد نظر را به فروش برسانیم، بلکه باید به آموزش، الگوگیری، آبدیت بدون دیتاها، استفاده از ابزارهای نوین و بهره‌گیری در فروش و بکارگیری الگوهای صحیح در کسب و کار که سبب موفقیت می‌شود، توجه داشت.
وی تاکید کرد: در استان بیکاری 36 درصدی را داریم که اگر بتوانیم کسب‌ و کارها را ساماندهی و الگوهای نوین کسب و کار را به افراد فعال در این حوزه آموزش دهیم این موضوع در این زمینه بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
مدیر مرکز مطالعات اقتصادی اتاق بازرگانی بیرجند اظهار داشت: برگزاری این گونه همایش‌ها و بهره‌گیری از تجربیات افراد موفق فعال در بخش خصوصی می‌تواند در کاهش میزان بیکاری در خراسان جنوبی و فعالیت بیشتر افراد در بخش خصوصی مؤثر واقع شود.
به گزارش تسنیم، این همایش در سالن همایش اتاق بازرگانی بیرجند با حضور اساتید، نخبگان، پژوهشگران و فعالان حوزه کسب و کار داخل و خارج استان خراسان جنوبی برگزار می‌شود.
انتهای پیام/252/ن