خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰ تُن گندم احتکار شده در دهگلان کشف شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 اردیبهشت 1401 - 23:05
دهگلان- فرمانده انتظامی دهگلان گفت: ۳۰۰ تُن گندم احتکار شده به ارزش ۳۵ میلیارد ریال در یکی از روستاهای این شهرستان کشف و ضبط شد.
شهرستان،دهگلان،احتكار،انتظامي،گندم،پليس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انتظامی کردستان، سرهنگ یوسف درویشی اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان دهگلان موفق به شناسایی و کشف انباری با ۳۰۰ تُن گندم احتکار شده در یکی از روستاهای اطراف این شهرستان شدند.
وی افزود: ارزش تقریبی گندم احتکار شده در شهرستان دهگلان بر اساس برآورد کارشناسان، بیش از ۳۵ میلیارد ریال است.
فرمانده انتظامی شهرستان دهگلان خاطرنشان کرد: در این راستا یک متهم نیز به مراجع قضائی معرفی شد.
وی با اشاره به اینکه احتکار می‌تواند به چرخه توزیع عادلانه کالا، تعادل بازار و همچنین مصرف کننده لطمه وارد کند، افزود: پلیس با اشراف اطلاعاتی و با تمام توان و تجهیزات با این پدیده شوم برخورد قاطع خواهد داشت و از شهروندان درخواست داریم که هرگونه موارد مشکوک را با پلیس در میان بگذارند.