خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مساجد کرمانشاه باید محور برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی قرار گیرند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 اردیبهشت 1401 - 18:35
کرمانشاه- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: مساجد کرمانشاه باید محور برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی قرار گیرند.
استان،كرمانشاه،اسلامي،تبليغات،محلات،مساجد،دفاتر،محله،مشكلات، ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام یوسف احمدی عصر دوشنبه در دیدار با مدیران و کارشناسان دفاتر تسهیلگری استان کرمانشاه که در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدا باید از زحمات دفاتر تسهیل‌گری و نهادها و گروه‌های جهادی که در جهت رفع محرومیت، کاهش فقر و آسیب‌های اجتماعی در استان قدم بر می‌دارند تقدیر و تشکر کرد.
وی با اشاره به اینکه تبلیغات اسلامی به عنوان دبیر آسیب‌های اجتماعی وزارت کشور انتخاب شده است.
افزود: در سالیان گذشته تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تنها ۲ پایگاه اجتماعی در مناطق حاشیه نشین و محروم داشته که تعداد این پایگاه‌ها اکنون به ۲۸ پایگاه افزایش یافته و تجهیز این پایگاه‌ها نیز انجام گرفته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: ظرفیت مساجد در محلات حاشیه نشین و محروم نباید نادیده گرفته شود زیرا مقام معظم رهبری در عرصه‌های مختلف مانند فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی و رزمایش کمک مومنانه بر جایگاه مساجد تاکید ویژه دارند.
احمدی بیان کرد: برای حل مشکلات محلات حاشیه نشین و محروم باید از جزیره‌ای عمل کردن پرهیز کرد زیرا موجب کاهش تأثیر اقدامات می‌شود و در این مسیر باید از نیروهای همسو استفاده کرد و همچنین هر محله نیاز به پیوست و برنامه فرهنگی مختص خود دارد زیرا مشکلات محلات با یکدیگر متفاوت است.
وی خاطر نشان کرد: طی سال گذشته برای اولین بار در مسجد محله جعفرآباد با حضور مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نشست بررسی مشکلات محله جعفرآباد صورت گرفت و مقداری از مشکلات حل شد و گروهی برای نظارت بر مصوبات تعیین شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تاکید کرد: انجام اقدامات فرهنگی در محلات نیازمند پیگیری است و در این راه کانون‌های فرهنگی تبلیغی و مشاوره‌ای تبلیغات اسلامی به کمک گروه‌های جهادی، مساجد و دفاتر تسهیلگری آمده است.
احمدی اضافه کرد: با توجه به حوزه گسترده مسجد، شورای عالی مساجد در استان کرمانشاه تأسیس و سند راهبردی مساجد استان با توجه به ویژگی‌های استان کرمانشاه تدوین شده است.
وی تاکید کرد: تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با توجه به مأموریت خود در راستای توانمند سازی امامان محله و مردم محلات در کنار نهادها، سمن‌ها، گروه‌های جهادی و دفاتر تسهیل‌گری خواهد بود.